Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Uităm de dramă şi privim lumea din altă perspectivă. Dan Savenco are propria viziune asupra izolării

VIDEO EXCLUSIV | Uităm de dramă şi privim lumea din altă perspectivă. Dan Savenco are propria viziune asupra izolării

Sporturi

Comentarii

Trăim vremuri în care marea majoritate uităm să mai vedem frumosul care ne inconjoară. Trăim vremuri în care marea majoritate alegem drama, victimizarea.

Trăim vremuri în care marea majoritate alegem să ne hrănim cu informaţia oferită pe tavă, fară a mai cugeta nicio secundă. Şi chiar dacă informaţia servită este "amară", ne "hrănim" cu ea şi viaţa noastră devine şi ea amară.

Dar dacă într-o dimineaţă ne-am trezi şi am lua hotărarea să ne "hrănim" cu ceva "dulce"... Atunci cu siguranţă am împărtaşi din această "dulceaţă" şi în jurul nostru am fi mai cumpătaţi, mai puţin disperaţi, mai puţin egoişti.

Dacă spre exemplu "autoizolarea" pe care suntem nevoiţi să o experimentăm zilele acestea n-am mai privi-o ca pe o privare de libertate, ca pe o povară. Totul ţine de perspectivă.

Telekom Sport te invită să priveşti timpurile în care trăim şi dintr-o altă perspectivă

Şi nu că aşa alegem noi, ci prin experienţele sportivilor care au ales să vadă si "frumosul" prezentului.

Astăzi, Dan Savenco ne prezintă perspectiva lui asupra autoizolării. Acasă, la familie, la Galaţi, la aer curat, înconjurat de natură şi de ... iepuraşi. Căpitanul echipei Dinamo este în vacanţă, obligat de împrejurări. Campionatul, dar şi Champions League s-au amânat din cauza cornavirsului.

Dinamo ar fi trebuit să joace, pe 22 martie, cu celebra echipă PSG, primul meci din optimile Ligii Campionilor. Meciul ar fi fost la sala Dinamo. Însă şi turul, şi returul, de pe  28 martie, s-au amânat. Nu se mai poate juca handbal ...deocamdată.

Dar chiar şi aşa... Avem liberul arbitru de a decide dacă alegem să trecem peste această perioadă suferind sau dacă alegem să trecem cu optimism şi bucurie de viaţa. De trecut oricum vom trece.

România, totul va fi bine!!!!

Articol realizat de: Geanina Iacob&Andrei Hristu

Afla mai multe despre: savencohandbal 

viewscnt
Articole similare