Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Un italian, „român” printre români. Ce înseamnă pandemia coronavirusului pentru Caparco şi familia lui

VIDEO EXCLUSIV | Un italian, „român” printre români. Ce înseamnă pandemia coronavirusului pentru Caparco şi familia lui

Fotbal intern

Comentarii

Alessandro Caparco (36 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti care a jucat în ultimii ani în Liga 1. Deşi în prezent este liber de contract, goalkeeperul italian se află în România şi respectă îndemnul autorităţilor, să stăm în acasă.

Alessandro Caparco a venit în urmă cu zece ani în România, atunci când a făcut pasul de la Grosseto, acolo unde a fost pregătit de nume mari, precum Massimiliano Allegri sau Maurizio Sarri, la FCM Tg. Mureş. De atunci şi până în prezent, portarul italian şi-a trecut şi-a trecut alte trei echipe româneşti în CV: Poli Iaşi, Concordia Chiajna şi Dunărea Călăraşi.

„Salutare, frumoşilor. Ce faceţi? Şi voi închişi în case? Altceva nu avem ce face. În Italia, părinţii mei sunt închişi de mai bine de două săptămâni, aproape trei. Acum, din păcate trebuie să facem şi aici acelaşi lucru.

E bine că situaţia de aici nu e la fel de dramatică ca la noi, dar ce să facem? Profităm de aceste clipe să stăm alături de copii şi sunt sigur că peste o lună, două, când vom trece de momentul acesta, o să ne îmbrăţişăm, o să ne pupăm, mergem împreună la stadion şi să ne bucurăm de fotbalul nostru.

Altceva nu avem ce să facem. Doar aşa. Stăm acasă şi aşteptăm să vină momentul potrivit să ieşim toţi împreună. Vă pup! Salutare, frumoşilor”, a fost mesajul transmis de către Alessandro Caparco prin intermediul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: caparcocoronavirus 

viewscnt
Articole similare