Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Un membru al Stelei UEFAntastice recunoaşte: "Am început portar". Cum a ajuns să joace în teren

VIDEO EXCLUSIV | Un membru al Stelei UEFAntastice recunoaşte: "Am început portar". Cum a ajuns să joace în teren

Top Interviuri

Comentarii

Are aproape 500 de meciuri în Liga 1 şi este unul dintre jucătorii care scria istorie în primăvara anului 2006, atunci când a făcut parte din generaţia "UEFAntastică". S-a remarcat ca fiind un fundaş lateral polivalent, care putea să joace atât în stânga şi în dreapta, dar recunoaşte că avea alte planuri când a început fotbalul.

Petre Marin, ajuns acum la 45 de ani, a recunoscut în cadrul emisiunii Top Interviuri, de la Telekom Sport, că a vrut să fie portar: "Eu prima oară când m-am apucat de acest sport am fost portar". Chiar dacă Marin nu a fost un fotbalist înalt, are 1.69 m, nu înălţimea a fost factorul decisiv pentru care a decis să părăsească poziţia dintre buturi, după cum recunoaşte chiar el. 

"La un turneu la Buhuş, în sală, mi-am luxat mâna şi de atunci am zis că nu vreau să mai stau in poarta şi cred că am făcut alegerea bună". Şi probabil a făcut, pentru că în 2012, atunci când şi-a anunţat retragerea din fotbalul profesionist, se putea lăuda cu o semifinală de Cupa UEFA, nouă meciuri la echipa naţională, 61 de meciuri în cupele europene, două titluri de campion al României şi o Supercupă. 

Afla mai multe despre: petre marinsteauatop interviuri 

viewscnt
Articole similare