Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Varianta de antrenor surpriză pe care Victor Piţurcă i-o propune lui Becali: ”Mi-a plăcut răspunsul pe care i l-a dat lui Gigi”

VIDEO EXCLUSIV | Varianta de antrenor surpriză pe care Victor Piţurcă i-o propune lui Becali: ”Mi-a plăcut răspunsul pe care i l-a dat lui Gigi”

FCSB

Comentarii

Invitat la Sport Report cu Dan Udrea, Victor Piţurcă a vorbit despre posibilitatea ca Ionuţ Luţu să ajungă în viitor antrenorul FCSB.

Fostul selecţioner al României nu a respins deloc ideea că Ionuţ Luţu poate prelua la un moment dat echipa lui Gigi Becali. Ba chiar, Piţurcă a întărit ideea colaborării dintre cei doi, bazându-se pe relaţia lor apropiată.

”Îl cunosc pe Luţu foarte bine, a fost un jucător la care eu am ţinut foarte mult. A fost căpitanul naţionalei de tineret. Păcat de talentul lui, pentru că talent ca al lui, mai greu să găseşti. Mi-a plăcut răspunsul pe care i l-a dat lui Gigi. Domne stai puţin să îmi termin şcoala, să mai învăţ. Foarte bine a făcut. Poate să antreneze dacă primeşte această şansă, de ce să nu poată?” a mărturisit Victor Piţurcă, în direct la Telekom Sport.

Relaţia lui cu Becali poate fi un avantaj sau un dezavantaj pentru Ionuţ Luţu, crede Piţurcă: ”Când ai o relaţie de genul ăsta îţi permiţi mai multe şi poate Gigi îl ascultă, aşa cu vorbă bună.  Îţi permiţi şi e mai uşor să te urci în maşină, să te duci la el şi să îi spui nea Gigi, te rog nu mai vorbi de X sau de Y. E cu psihicul labil, dacă îi spui asta nu o să mai joace la nivelul lui. Poate îl ascultă” a mai spus Piţurcă în emisiunea moderată de Dan Udrea.

Afla mai multe despre: victor piţurcăgigi becaliionuţ luţu 

viewscnt
Articole similare