Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Variantă pentru Contra! Gică Popescu îi face strategia selecţionerului pentru preliminariile Euro 2020

VIDEO EXCLUSIV | Variantă pentru Contra! Gică Popescu îi face strategia selecţionerului pentru preliminariile Euro 2020

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu aşteaptă să vadă în curând o naţională în care să apară din ce în ce mai mult fotbalişti tineri, din generaţia care a obţinut calificarea la CE de tineret din 2019.

România mai are două meciuri de jucat în grupele Ligii Naţiunilor, iar în martie va începe preliminariile pentru Euro 2020. Dincolo de obiectivul calificării, prima reprezentativă trebuie să îşi schimbe faţa. Gică Popescu cere sânge proaspăt la naţională. 
 
"Vin din urmă mulţi jucători, dacă ne uităm numai la naţionala de tineret. Copiii ăştia trebuie gestionaţi, trebuie băgaţi în meciuri, să le dăm încredere pentru că ne tot cârpim. Hai că îl mai luăm pe ăla, hai că mai luăm jucător de 35 de ani, de 34, de 33 că tot facem rezultate imediate Nu le facem, încercăm această chestiune de mulţi ani. Nu e ăsta drumul. Facem o strategie, plecăm de aici, şi ajungem de la punctul A în punctul B având o strategie, un număr de ani în care să credem. Şi indiferent ce s-ar întâmpla, nu trebuie să ne abatem de la acest drum. Altfel, pe bâjbâite o să plângem unii pe umerii celorlalţi mult timp de acum încolo" a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Gică Popescu. 
 
Dacă din Liga Naţiunilor nu ne vom face drum spre Euro, şansa rămâne să ne clasăm pe unul dintre primele două locuri ale grupei preliminare din care vom face parte. Naţionala lui Contra va fi în a treia sau în a patra urnă la tragerea la sorţi de pe 2 decembrie. 
 
"Trebuie să acceptăm că acesta este nivelul fotbalului românesc. Nu mai suntem de mulţi ani favoriţi în nicio grupă. Uitându-ne în spate şi văzând ce se întâmplă cu echipa naţională de tineret, lucru pe care îl ştiam, fotbalul românesc are resurse. Trebuie să ştim ce să facem cu ele, trebuie să le gestionăm foarte bine şi să facem o nouă echipă naţională competitivă. Pentru că deocamdată nu avem.Nu avem soluţii, ăsta este materialul pe care îl avem acum" mai spune fostul internaţional. 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: contragică popescunaţionalăeuro 2020 

viewscnt
Articole similare