Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Vine sau nu vine? Prima reacţie a lui Răduţ despre transferul la Dinamo

VIDEO EXCLUSIV | Vine sau nu vine? Prima reacţie a lui Răduţ despre transferul la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dinamo speră să dea o lovitură importantă pe piaţa transferurilor şi negociază cu un fost jucător al rivalilor de la FCSB. Mihai Răduţ este ţinta lui Rednic, iar mijlocaşul a recunoscut la Telekom Sport că ar fi interesat de o eventuală revenire în Liga I.

"Nu exclud această posibilitate, dar momentan nu ştiu cât de mari sunt şansele să mă întorc în Liga I. Au existat într-adevăr câteva discuţii cu cei de la Dinamo, şi în trecut, după cum bine ştiţi. Mircea Rednic este un antrenor pe care îl apreciez şi cu care am discutat de mai multe ori.

Niciodată n-am reuşit să ne punem de acord. E greu, eu mai am contract un an şi, având în vedere situaţia lui Dinamo, ei pot transfera doar jucători liberi de contract. Ar fi destul de greu ca eu să plec liber de la Poznan. (n.r. dacă era liber de contract) Da, erau şansele mai mari să vin.

Mircea Rednic e un antrenor foarte bun, toată lumea din Liga I ştie acest lucru, dar până la urmă antrenorul ţine 60-70 la sută din echipă, restul jucătorilor trebuie să facă ce li se spune, să aibă calitate, să facă treaba asta, să aibă şi puţină şansă şi, cu siguranţă, pot urca în clasament. Nu cred că Dinamo sau fanii lui Dinamo se gândesc la retrogradare, chiar dacă situaţia în momentul de faţă aşa o arată" , a declarat Mihai Răduţ pentru Telekom Sport.

Rednic a vrut să-l transfere la Dinamo pe Răduţ şi în mandatul trecut, însă atunci negocierile nu s-au încheiat cu succes. În prezent, mijlocaşul este legitimat la Lech Poznan (locul 8 în Polonia), dar nu este jucător de bază şi a prins în acest sezon doar 708 minute în 15 meciuri.  Răduţ mai are contract până în 2020.

Cotat în prezent la 550.000 de euro, mijlocaşul de 28 de ani a fost considerat o mare speranţă a fotbalului românesc. Şi-a făcut junioratul la Sporting Lisabona, a semnat apoi cu Internaţional Curtea de Argeş, de unde FCSB l-a transferat pentru un milion de euro, în vara lui 2010. Ulterior, a fost împrumutat la Pandurii, club la care s-a transferat definitiv în vara lui 2014. A plecat apoi la Hatta Club, în 2016, iar, în ianuarie 2017, a semnat cu Lech Poznan.

În Liga 1, Mihai Răduţ a jucat în 149 de partide, a dat 15 goluri şi a reuşit 16 assist-uri. Mijlocaşul de 28 de ani are şi două selecţii la echipa naţională.

Afla mai multe despre: mihai radutdinamofcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare