Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Vlad Munteanu a povestit la Top Interviuri un episod şocant din cariera lui: ”I-am trântit uşa în nas lui Cornel Dinu”

VIDEO EXCLUSIV | Vlad Munteanu a povestit la Top Interviuri un episod şocant din cariera lui: ”I-am trântit uşa în nas lui Cornel Dinu”

Top Interviuri

Comentarii

În cadrul emisiunii Top Interviuri cu Alexandru Săbău, Vlad Munteanu a povestit printre altele şi cum a decurs experienţa sa la Dinamo, dar şi cum a fost relaţia cu fostul său antrenor, Cornel Dinu.

Munteanu a subliniat câteva detalii mai puţin cunoscute petrecute în relaţia dintre el şi Dinu, antrenor la Dinamo la acea vreme: ”Nu cred că l-am impresionat foarte mult pe antrenorul Cornel Dinu şi cred că de asta nici nu am jucat foarte mult la antrenorul Cornel Dinu. Venind la Dinamo a fost o experienţă extraordinară. Formarea mea de la Bacău m-a ajutat enorm dar amprenta cea mai mare asupra a ceea ce am reprezentat ca fotbalist şi ca om cred că am avut-o la Dinamo” i-a spus Vlad Munteanu lui Alexandru Săbău.

Fostul fotbalsit de la Energie Cottbus şi WfL Wolfsburg a povestit şi cum i-a trântit uşa în nas lui Cornel Dinu, un moment pe care a mărturisit sincer că îl regretă: ”La întoarcere ţin minte că m-am dus direct la Istanbul, unde Dinamo avea un meci contra celor de la Beşiktaş şi am ieşit mai târziu la încălzire, eram supărat că după perioada de pregătire mă aşteptam ca antrenorul Cornel Dinu să mă vadă şi pe mine. Avusese o perioadă de pregătire cu echipa şi îi văzuse pe toţi. Şi cumva simţeam că dacă nu voi juca, nu voi avea cum să îi arăt că sunt pregătit şi pot face parte din primii 11. Nu m-a băgat şi ţin minte că i-am închis uşa în nas, uşa din vestiar. A încercat să vorbească cu mine şi am plecat închizându-i uşa. E un lucru pe care îl spun în premieră, nu am mai vorbit cu nimeni lucrul ăsta, dar e un lucru pe care îl regret enorm. În ciuda faptului că Mister, aşa cum îi spune toată lumea, a avut ceva de obiectat asupra fazei defensive pe care nu am făcut-o niciodată, dar unul dintre cei mai buni fundaşi ai României n-a lucrat niciodată cu mine pe faza defensivă, îmi pare rău că am avut acel gest pentru că fiecare antrenor are filozofia lui, modul lui de lucru” a completat Vlad Munteanu.

Munteanu a început fotbalul la Bacău şi a debutat în 1998 la FCM. Din 2000 a ajuns la Dinamo Bucureşti unde a jucat timp de 6 sezoane pănă s-a transferat la Energie Cottbus. A impresionant în cei patru ani petrecuţi la WfL Wolfsburg şi a mai trecut pe la Auxerre, Arminia Bielefeld sau FSV Frankfurt, înainte de a reveni în 2011 la Dinamo. Cariera şi-a închieat-o cu meciuri la Concordia Chiajna în Liga 1 şi la Erzgebirge Aur. Vlad Munteanu a jucat o singură dată pentru Naţionala României şi are în palmaresul său 2 titluri de campion cu Dinamo şi 3 Cupe ale României. A strâns în Liga 1 250 de meciuri şi a marcat 60 de goluri.

Emisiunea Top Interviuri a fost desemnată emisiunea anului 2018  la Gala Fotbalului Românesc. Gaseşti AICI o serie de interviuri de excepţie realizate de Alexandru Săbău la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: vlad munteanutop interviuricornel dinu,  

viewscnt
Articole similare