Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Vlad Munteanu, informaţii esenţiale pentru fanii care vor să susţină România U21 la Campionatul European. Câte bilete vor fi disponibile

VIDEO EXCLUSIV | Vlad Munteanu, informaţii esenţiale pentru fanii care vor să susţină România U21 la Campionatul European. Câte bilete vor fi disponibile

Echipa națională

Comentarii

Vlad Munteanu, managerul operaţional al loturilor U21 şi de juniori, le-a transmis un mesaj suporterilor care vor să fie alături de echipa naţională sub 21 de ani la Campionatul European de anul viitor, din Italia şi San Marino.

Munteanu a dezvăluit numărul de bilete pe care îl va primi fiecare federaţie în parte, calificată la turneul final, dar chiar dacă numărul pare mic, fanii îşi pot cumpăra tichete şi de pe site-ul UEFA la preţurile avantajoase: "Informările au fost clare de la început. Fiecare echipă participantă sau fiecare federaţie cu echipă participantă va avea posibilitatea să acceseze 500 de bilete, care pot fi vândute. Vor fi puse în vânzare şi pe site-ul UEFA, preţurile sunt mici, deci lumea nu trebuie să se sperie, pentru că nu există aceeaşi imagine ca la un Campionat European, de exemplu cum a fost cel din 2016". 

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal nu se bazează doar pe românii din ţară să vină pentru a îi susţine pe "tricolorii" mici, ci şi pe cei stabiliţi chiar în Italia: "Avem vreo două milioane de români din Italia care sunt dornici să vină la meciuri, aşa că pe primul meci cu siguranţă va fi bătaie. Meciurile următoare, contra Angliei şi Franţei, vom juca la Cesena, pe un stadion de douăzeci şi ceva de mii de locuri, unde mă aştept ca românii să vină în număr cât mai mare, pentru că e un turneu eveniment pentru noi şi avem parte şi de o generaţie şi de un antrenor care merită tot sprijinul"

România face parte din Grupa C, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia. 

Afla mai multe despre: vlad munteanuromania u21campionatul europeaneuro 2019bilete 

viewscnt
Articole similare