Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV Yulya Dumanska, carantină în ritm de Zumba

VIDEO EXCLUSIV Yulya Dumanska, carantină în ritm de Zumba

Handbal

Comentarii

Portarul naţionalei de handbal, Yulya Dumanska, impresionează şi la dans, nu doar între buturile echipei reprezentative.


Într-o perioadă în care sălile de dans şi de fitness au portile închise, portarul naţionalei de handbal a României, Yulya Dumanska a decis să îi transforme colegei de la echipa de club, SCM Râmnicu Vâlcea, Raluca Băcăuanu, sufrageria în sală de zumba.

Cu zâmbetul pe buze, Yulya se alătură sportivilor care aleg să transforme autoizolarea în ceva pozitiv, într-o perioadă de manifestare a propriilor pasiuni. Alături de pivotul naţionalei, Raluca Băcauanu, Yulya ne arată că se mişcă la fel de bine pe ritmuri de zumba ca între buturile porţii de handbal.

Yulya Dumanska este portarul echipei SCM Râmnicu Vâlcea, dar şi al naţionalei României de handbal.

Yulya este de origine ucraineană, dar a fost adoptată de România în 2015, iar de atunci se consideră un cetaţean cu toate drepturile unui român. In această perioadă, Romania ar fi trebuit să fie în pregătiri la Ploieşti pentru participarea la turneul preolimpic din Muntenegru.

Din cauza situaţiei actuale, handbalistele au fost întoarse din drum când au ajuns la Ploieşti. Aşa Yulya a ajuns să fie zilele acestea la Constanta, oraşul natal al colegei de la echipa de club dar şi de naţională, Raluca Băcăuanu. Impreună această perioadă poate fi depăşită mai uşor. Nu uitaţi! România, totul va fi bine!

Afla mai multe despre: yulya dumanska 

viewscnt
Articole similare