Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Execuţie cu public! Rapid s-a distrat la Mioveni. Gol cu călcâiul marcat de echipa lui Pancu

VIDEO | Execuţie cu public! Rapid s-a distrat la Mioveni. Gol cu călcâiul marcat de echipa lui Pancu

Liga 2

Comentarii

În etapa a 17-a din Liga a 2-a, Rapid a învins-o pe CS Mioveni, scor 5-1, într-o partidă care s-a putut vedea la Telekom Sport 1 şi pe site-ul nostru.

Rapid a obţinut cea mai categorică victorie din acest sezon, chiar pe terenul fostului lider, CS Mioveni. Giuleştenii au deschis repede scorul. Sefer a înscris cu un şut superb. Gazdele au restabilit egalitatea prin Măzărache. Însă goalkeeperul gazdelor le-a dat o mână de ajutor giuleştenilor. Sima a gafat, iar Facundo Mallo a înscris. Echipa lui Pancu s-a dezlănţuit după pauză şi a mai punctat de trei ori. 


 

CS Mioveni este lider înaintea rundei, având o singură înfrângere până acum în campionat, pe terenul Farului. Coincidenţă sau nu constănţenii sunt şi ultimii care au câştigat pe terenul galben-albaştrilor, în urmă cu şase luni. Acest lucru încearcă să îl facă şi rapidiştii lui Daniel Pancu, aflaţi în criză de formă după o perioadă deloc fastă în care s-a pus chiar problema schimbării antrenorului.

Rapid are 2 puncte câştigate în ultimele 4 etape, interval în care a întâlnit doar echipe din a doua jumătate a clasamentului. După seria negativă, Rapid a ajuns pe poziţia a 7-a la 6 puncte de un loc ce duce direct în Liga 1. De partea cealaltă, CS Mioveni are 30 de puncte şi este lider aproape de finalul turului. Confruntarea de miercuri seară este prima între cele două echipe după o pauză de şapte ani şi jumătate. Pe atunci fosta echipă a giuleştenilor s-a impus cu 2-1 la Mioveni, într-o dispută care chiar pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Afla mai multe despre: cs miovenipetrolulpancumarius stoica 

viewscnt
Articole similare