Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Execuţie de Champions League în Liga 2! Bălan a marcat superb, fără speranţe pentru portar, în FC U Craiova - Slatina

VIDEO | Execuţie de Champions League în Liga 2! Bălan a marcat superb, fără speranţe pentru portar, în FC U Craiova - Slatina

Liga 2

Comentarii

FC U Craiova a început cum nu se poate mai bine partida din Liga 2 cu Slatina. Gazdele au pus stăpânire pe startul partidei.

VIDEO | FC U Craiova - CSM Slatina

Echipa antrenată de Napoli se luptă cu şanse reale la promovarea în Liga 1 în acest sezon din Liga 2. FC U Craiova are un parcurs bun până în acest moment, iar la meciul cu Slatina şi-a demonstrat statutul de favorită.

FC U Craiova a deschis rapid scorul cu Slatina, în minutul 4. Atacantul Claudiu Bălan, venit la FC U Craiova în 2017 de la FC Olt Slatina, a marcat din penalty. 

Gazdele au obţinut din nou un penalty, de această dată în minutul 21, dar decizia a fost uşor acordată de centralul meciului. Tot Bălan a fost cel care a luat mingea, dar de această dată a apelat la o execuţie specială. Fotbalistul a făcut 2-0 printr-o "scăriţă", spre furia adversarilor, care au contestat lovitura de pedeaspă. 

Afla mai multe despre: fc u craiovaclaudiu balan 

viewscnt
Articole similare