Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Execuţie de mare jucător a unui mijlocaş care din vară vine la FCSB. Cum a marcat: ”Am văzut şi eu o reluare”

VIDEO | Execuţie de mare jucător a unui mijlocaş care din vară vine la FCSB. Cum a marcat: ”Am văzut şi eu o reluare”

Superliga

Comentarii

Daniel Benzar, jucător împrumutat de FCSB la Dunărea Călăraşi, a avut o execuţie de mare fineţe, dar golul a fost anulat pentru un offi-side. Reluările au arătat însă că arbitrul a greşit decizia.

Voluntari şi Dunărea Călăraşi au făcut 0-0, dar oaspeţii au avut un gol anulat aiurea. În minutul 26, Daniel Benzar a fost lansat cu o pasă peste apărare, a preluat elegant şi imediat a trecut minge pe lângă portar. Mingea a ajuns în plasă, dar arbitrul a anulat golul pe motiv de off-side. Reluările îi contrazic însă pe arbitri.

”Am văzut şi eu o reluare acum, în vestiar, dar, din păcate, arbitrul a ridicat off-side şi nu a fost, dar asta este, nu mă uit în spate, trebuie să jucăm cu Chiajna ultima finală şi să câştigăm”, a comentat Benzar pentru Telekom Sport.

Cât despre Daniel Benzar, mijlocaşul de 21 de ani va reveni la FCSB la finalul sezonului, unde speră să primească de această dată mai multe şanse. Daniel Benzar este unul dintre cei mai tehnici jucători de la FCSB, dar până acum a fost mai mult împrumutat.

Afla mai multe despre: daniel benzar 

viewscnt
Articole similare