Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Execuţie în direct! Bayern a marcat 8 goluri şi a măturat pe jos cu Messi & co. Show total făcut de nemţi. Dezastru pentru Barcelona

VIDEO | Execuţie în direct! Bayern a marcat 8 goluri şi a măturat pe jos cu Messi & co. Show total făcut de nemţi. Dezastru pentru Barcelona
Comentarii

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League în stil mare. A învins-o cu 8-2 pe Barcelona, la Lisabona.

VIDEO | FC Barcelona - Bayern Munchen 2-8 (Alaba AG 7, Suarez 57 / Muller 4,  Perisic 22, Gnabry 28, Kimmich 63, Lewandowski 82, Coutinho 85, 89)

Echipele de start:

  • FC Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - S. Roberto, Busquets, De Jong, Vidal - Messi, Suarez
    Rezerve: Neto, Pena - Rakitic, Dembele, Griezmann, Firpo, Puig, Fati, Araujo, Monchu, Mingueza, Reis
  • Bayern: Neuer - Kimmich, Boateng, Alaba, Davies - Thiago, Goretzka, Muller - Gnabry, Lewandowski, Perisic
    Rezerve: Ulreich, Hoffmann - Odriozola, Sule, J. Martinez, Coutinho, Cuisance, L. Hernandez, Tolisso, Coman, Zirkzee, Musiala

Min. 89: GOOOOOL Bayern! Coutinho a realizat "dubla". Umilinţă totală pentru Barcelona. 

Min. 85: GOOOOOL Bayern! Bavarezii şterg pe jos cu catalanii, a marcat şi Coutinho, fotbalist care se va întoarce pe Camp Nou. 

Min. 82: GOOOOOL Bayern! A marcat şi Robert Lewandowski. 

Min. 63: GOOOOOL Bayern! Kimmich înscrie după o cursă extraordinară a lui Alphonso Davies. 

Min. 57: GOOOOOL Barcelona! Catalanii încă speră. Suarez s-a distrat cu apărarea bavareză şi a redus din diferenţă. 

Min. 32: GOOOOOL Bayern! Muller a reuşit "dubla" după o centrare de la Kimmich.

Min. 28: GOOOOOL Bayern! Barca este KO. Gortezka i-a trimis o pasă uluitoare lui Gnabry, care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. 

Min. 27: Ocazie Bayern! Intervenţie uluitoare a lui ter Stegen, care şi-a salvat echipa de la un gol ca şi primit. 

Min. 22: GOOOOOL Bayern! Ivan Perisic o readuce în avantaj pe Bayern Munchen. 

Min. 13: Ocazie Bayern! Muller a vrut să îi întoarcă serviciul lui Lewandowski, i-a pasat polonezului cu capul, dar atacantul a trimis peste. 

Min. 7: GOOOOOOL Barcelona! Alaba îşi trimite mingea în proprie poartă după o centrare lansată de Jordi Alba. 

Min. 4: GOOOOOOL Bayern! Început incendiar de meci. Thomas Muller a deschis scorul după un assist de la Lewandowksi. 

A început meciul. 

20:51 Avem echipele de start!


Blockbusterul fazei sferturilor de finală din Liga Campionilor este FC Barcelona - Bayern Munchen, o confruntare între două echipe foarte puternice. Catalanii pleacă din poziţie de outsideri, după ce au arătat un joc modest în ultimele partide de campionat şi au ratat titlul în LaLiga. Bayern, de partea cealaltă, a fost în mare formă şi a câştigat titlul din Bundesliga la pas, iar în Liga Campionilor s-au calificat en-fanfare în sferturi, după o victorie cu 7-1 la general împotriva lui Chelsea.

Şi Barcelona, şi Bayern, au avut de jucat returul partidelor cu Napoli, respectiv Bayern, rămase restante din optimi, după ce pandemia de COVID-19 a întrerupt fotbalul. Leo Messi & Co. au câştigat returul cu Napoli, de pe Camp Nou, cu 3-1, în timp ce Bayern le-a administrat o înfrângere grea celor de la Chelsea, 4-1 pe teren propriu, cu Ovidiu Haţegan la centru.

LIVE VIDEO | FC Barcelona - Bayern Munchen, vineri, de la 22:00, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Ultima confruntare dintre cele două echipe a avut loc în 2015, în semifinalele competiţiei. Atunci, Barcelona învingea pe Bayern cu 5-2 la general şi trecea în finala pe care avea să o câştige contra lui Juventus, cu 3-1, la Berlin. A fost ultimul trofeu al Ligii Campionilor câştigat de Barcelona, pe când Xavi, Iniesta sau Neymar jucau încă pentru formaţia antrenată atunci de Luis Enrique.

Totuşi, şi Barcelona are coşmaruri cu Bayern. În 2013, pe când bavarezii câştigau ultima dată trofeul Ligii Campionilor, germanii administrau o înfrângere usturătoare în două manşe catalanilor, 7-0. 3-0 pe Camp Nou şi 2-0 pe Allianz Arena. În 2013, Bayern a câştigat ultima dată UEFA Champions League, după o finală în care a învins-o pe Borussia Dortmund cu 2-1.

LIVE VIDEO | FC Barcelona - Bayern Munchen, vineri, de la 22:00, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

În ceea ce priveşte absenţele, Barcelone se bucură de faptul că are toţi jucătorii apţi, după ce Ousmane Dembele a primit undă verde din partea medicilor să joace contra lui Bayern. Antrenorul Quique Setien a anunţat că francezul e pregătit să joace doar câteva minute în duelul contra bavarezilor. De partea cealaltă, Bayern ar putea fi lipsită de aportul lui Alphonso Davies, revelaţia din banda stângă a apăririi echipei lui Hansi Flick. Davies are probleme musculare şi nu se ştie dacă va fi dispoinibil pentru partida cu Barcelona.

Echipele probabile:

FC Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Vidal, Busquets, De Jong - Messi, Suarez, Griezmann
Bayern: Neuer - Kimmich, L. Hernandez, Boateng, Alaba - Goretzka, J. Martinez, Thiago - Muller, Lewandowski, Coman

Afla mai multe despre: fc barcelonabayernliga campionilor 

viewscnt
Articole similare