Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Exemplul trecutului! Mircea Rednic nu se sperie de grupa preliminară a naţionalei: "Îl avem pe noul Cămătaru"

VIDEO | Exemplul trecutului! Mircea Rednic nu se sperie de grupa preliminară a naţionalei: "Îl avem pe noul Cămătaru"
Comentarii

Mircea Rednic a fost om de bază în campania pentru Euro 1984, atunci când naţionala a câştigat o grupă cu Italia, Suedia, Cehoslovacia şi Cipru. Acum îi vom reîntâlni pe nordici în drumul spre Euro 2020.

Mircea Rednic şi-a adus aminte de momentele frumoase trăite ca jucător în tricoul naţionalei României. Anul 1983 a fost special pentru fostul fundaş. A obţinut calificarea la Euro dintr-o grupă de foc. Selecţionata lui Contra are şi ea o misiune dificilă pentru a obţine participarea la turneul continental de peste doi ani. 
 
"Când ne-am calificat la Campionatul European din Franţa 84, aveam vreo şansă cu campioana mondială în grupă, Italia? Câştigase campionatul în 82, în Spania, ne dădea cineva vreo şansă? Şi am terminat pe primul loc. Şi era şi Suedia în grupă, ţin minte golul lui Cămătaru pe Rasunda. Ar fi o surpriză să trecem de grupa asta, ţinând cont că ai Spania, dar în fotbal se pot întâmpla multe. Am văzut o Spanie care în grupă a defilat şi la Campionatul Mondial nu prea i-am văzut. Nu avem un Cămătaru în echipă, dar îl avem pe Ţucudean" a spus Rednic. 
 
Mircea Rednic a glumit atunci când a auzit declaraţia lui Mircea Lucescu potrivit căreia selecţionerul Turciei şi-ar fi dat demisia dacă naţionala Semilunei ar fi căzut cu România în grupă.
 
"Când a spus-o? Înainte de tragere sau după? După ? Ok" a fost reacţia antrenorului dinamovist.  
 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: redniclucescuromânia 

viewscnt
Articole similare