Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Există viaţă şi după Dinamo. Alungat din "Ştefan cel Mare", Papazoglou rămâne în Liga 1: "Îi urăm bun venit!" Când ar putea debuta

VIDEO | Există viaţă şi după Dinamo. Alungat din "Ştefan cel Mare", Papazoglou rămâne în Liga 1: "Îi urăm bun venit!" Când ar putea debuta galerie foto

Superliga

Comentarii

Atacantul grec Athanasios Papazoglou, care s-a despărţit în această vară de Dinamo, a semnat un contract valabil un sezon cu FC Voluntari, a anunţat gruparea ilfoveană.

UPDATE | Cristiano Bergodi a anunţat că fotbalistul grec nu va putea juca în meciul următor al ilfovenilor de la Botoşani, dar că va fi în lot pentru partida din etapa a treia a Ligii I pe care FC Voluntari o va susţine săptămâna viitoare în faţa Astrei.

"Un jucător bun, l-am văzut şi l-am cerut noi. Acum sper să facă treabă cu noi. Vor veni alţi jucători sigur, pentru că ne mai lipsesc 3-4 jucători încă. S-a antrenat singur el şi nu cred că poate juca acum. A făcut vizita medicală şi e bine fizic, dar cred că e o chestie când te antrenezi singur şi alta când te antrenezi cu echipa, cu jocuri în picioare, cu intensitate, ritm de joc. Meciul următor sigur va sta cu noi în lot" a declarat antrenorul celor de la Voluntari. 


"FC Voluntari anunţă că jucătorul Athanasios Papazoglou va evolua, în sezonul 2019-2020, pentru echipa noastră.

Athanasios Papazoglou este un atacant grec, în vârstă de 31 de ani, care a început fotbalul profesionist la Aris Salonic şi care a mai trecut , de-a lungul carierei, pe la PAOK Salonic, Asteras Tripoli, Olympiakos, Atromitos, Kortriijk, FC Roda, Aalesund, Hapoel Haifa şi Dinamo Bucureşti.

Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul FC Voluntari", se precizează în comunicat.

Transferat în ianuarie la Dinamo, atacantul grec a adunat 14 meciuri şi a reuşit patru goluri şi un assist în tricoul formaţiei din Ştefan cel Mare.

3 selecţii are Papazoglou la naţionala Greciei

500.000 de euro este cota grecului, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: papazogloubergodivoluntaridinamo 

viewscnt
Articole similare