Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Explicaţia lui Achim, după ce a comis un henţ ciudat în partida cu Craiova! ”Cred că şi Andrei Ivan m-a împins uşor din spate!”

VIDEO | Explicaţia lui Achim, după ce a comis un henţ ciudat în partida cu Craiova! ”Cred că şi Andrei Ivan m-a împins uşor din spate!”

Superliga

Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formaţia Academica Clinceni, în etapa a XII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Nistor '11, Markovici '14, Bancu '23, Ivan '71 şi Roguljici '90+2. În minutul 52, Achim a comis un henţ inexplicabil în careu, iar oltenii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri.

Houri şi-a asumat responsabilitatea de a executa, dar a trimis în bară. Florin Achim a oferit o explicaţie sinceră după greşeala comisă şi a vorbit despre jocul prestat de echipa lui. 

”Cred că şi Andrei Ivan m-a împins uşor din spate!”

”Îmi pare rău, mi-am cerut scuze şi colegilor în vestiar, dar nu e vorba de penalty aici, ci de meciul în sine. Am arătat rău. Nu ştiu ce să mai zic. Am venit cu alte gânduri aici, la Craiova, ne-am propus să jucăm, dar am făcut unele greşeli care ne-au costat. În repriza a doua am încercat să mai reducem din scor. Nici nu mai ştiu ce să zic. Sunt de patru ani aici şi e cel mai greu moment!”, a spus Achim, la sfârşitul meciului. 

VIDEO cu henţ-ul lui Achim

 

 

Afla mai multe despre: craiova-clinceni-achim 

viewscnt
Articole similare