Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Explicaţia oferită de Bogdan Andone pentru întârzierele salariale de la Giurgiu: "Asta l-a încurcat pe domnul Niculae". Declaraţia specială a antrenorului la final de 2019

VIDEO | Explicaţia oferită de Bogdan Andone pentru întârzierele salariale de la Giurgiu: "Asta l-a încurcat pe domnul Niculae". Declaraţia specială a antrenorului la final de 2019

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Astrei spune că doar o superstiţie l-a făcut pe finanţatorul clubului din Giurgiu să mai amâne plata restanţelor către fotbalişti.

Precizarea a venit la interviurile de la finalul partidei câştigate în faţa Academicii Clinceni. 
 
"Domnul Niculae are o superstiţie, nu e adeptul să plătească în ziua meciului sau cu o zi înainte de meci salariile sau primele. Mă bucur şi vreau să îi mulţumesc dânsului şi lui Dani Coman pentru că au reuşit să plătească o parte din aceste restanţe financiare. 44,50 E foarte important pentru jucători să meargă în vacanţă cu banii pentru care au muncit, sunt drepturile lor. Vreau să îi mulţumesc că mi-a acordat şansa să antrenez echipa, îi mulţumesc că a fost alături de noi şi a fost în vestiarul băieţilor înainte de meciuri importante pentru a-i încuraja" a declarat tehnicianul alb-negrilor. 
 
La final de an, Bogdan Andone a ţinut să facă o menţiune deosebită. 
 
"Vreau să le mulţumesc şi lui Dan Alexa şi staff-ului, pentru că au făcut o muncă bună şi au lăsat o echipă bine pregătită în momentul în care eu am preluat-o" a mai spus Bogdan Andone. 
 
Şi aprecierile nu s-au oprit aici. Alibec a fost şi el pe lista lui Bogdan Andone. 
 
"M-aş bucura pentru el să facă pasul în străinătate, să câştige bani mulţi, să joace într-un fotbal de nivel înalt, profesionist, pentru că e un băiat extraordinar, calităţi fotbalistice şi un simţi al jocului extraordinare. Mă bucur mult pentru el că şi-a dorit în această seară să joace, a venit după o accidentare, patru zile fără antrenament" a adăugat antrenorul liderului din acest moment din Liga I. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: astrabogdan andoneioan niculaerestanţe salarialedan alexaalibec 

viewscnt
Articole similare