Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Explicaţie halucinantă a arbitrului Iulian Călin! Marius Croitoru: "Am rămas perplex. Nu am auzit aşa ceva în viaţa mea. Să comandăm nişte radiatoare"

VIDEO | Explicaţie halucinantă a arbitrului Iulian Călin! Marius Croitoru: "Am rămas perplex. Nu am auzit aşa ceva în viaţa mea. Să comandăm nişte radiatoare"

Fotbal

Comentarii

Se îngroaşă gluma pentru FC Botoşani după remiza de vineri, cu Asta Giurgiu, acasă, scor 1-1, în meciul din etapa a 13-a din Liga 1. Formaţia antrenată de Marius Croitoru a ajuns la cinci runde fără victorie şi poate pierde contactul cu locurile de play-off.

FC Botoşani a făcut un meci solid împotriva Astrei, însă s-a lovit de un portar într-o formă de zile mari, David Lazar. A obţinut un singur punct, iar antrenorul Marius Croitoru nu mai ştie ce să le facă jucătorilo pentru a trece pasa proastă.

FC Botoşani este pe locul 9, cu 14 puncte, la trei în spatele celor de la UTA Arad, dar care am un meci mai puţin disputat. Marius Croitoru s-a supărat, la finalul meciului, şi pe centralul Iulian Călin, care nu a mai acordat prelungiri la prelungiri, din cauza faptului că "era prea frig".

"Din nou remiză, o remiză care din punctul meu de vedere nu trebuia să se termine aşa. Cel puţin după cum a arătat jocul, copnsider că am dominta clar. Cel puţin când ai 4-5 suţuri pe spaţiul porţii şi nu reulşeşti să dai gol, iar a doua repriză la prima trecere iau gol. Dar asta este, mergem mai deoarte. Trebuie să muncim. Azi pot spune că am dominat meciul clar de la un cap la altul, încă avem un complex faţă de această echipă şi cred că o mare contribuţie la ascensiunea luI Lazar o are şi Botoşaniul. Nu pentru că a jucat aici, ci pentru  meciurile pe care le face împotriva noastră. Şi el, şi Pleşca când joacă cu noi, sunt cei mai bunei de pe teren. Din păcate pentru mine, face meciurile vieţii numai cu noi.

Al Mawas este la primul meci, sunt foarte mulţumit de el, foarte activ, foarte vioi. Esteun un drum bun, Are nevoie de adaptare. Din păcate nu a reuşit să marcheze la ocazia clară pe care a avut-o, asta este. Clima îl bulversează. Până şi pe domnul arbitrui l-a bulversat pentru că mi-a zis la sfârşit ai dat minute de prelungire şi nu s-a jucat niciun minut. ŞI i-am zis că mă uit şi eu la fotbal afară, 4 minute de la margine şi se joacă 6. <<Da, dar afară e cald>>. Comandăm pentru domnul arbitru nişte soare puternic, nişte radiatoare pe margine să se încălzească. Am jucătorii martori, am rămas perplex, nu am auzit în viaţa mea explicaţia asta. Am şi eu ceva ani în fotbal, dar să spună arbitrul că i-a fost frig şi de aia a oprit meciul. Bine, a oprit meciul la timpul regulamentar p ecare l-a arătat, dar dacă ţinem cont şi de schimbări, de trasul de timp, putea să mai lase un minut două. Nu de asta nu am egalat noi, dar simpluil fapt că poate să îţi dea o asemenea explicaţie te blochezi. Eu unul m-am blocat, nu am mai auzit aşa ceva, da, şi mie îmi este frig, are dreptate", a declarat Marius Croitoru, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare