Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Explicaţiile lui Toni Petrea. De ce n-au jucat Man şi Coman în meciul cu CFR Cluj: "Chiar mi-a fost teamă"

VIDEO | Explicaţiile lui Toni Petrea. De ce n-au jucat Man şi Coman în meciul cu CFR Cluj: "Chiar mi-a fost teamă"

FCSB

Comentarii

FCSB a fost aproape de a scoate o remiză albă în faţa CFR-ului. Deşi Toni Petrea a trimis în teren o echipă plină de juniori, clujenii s-au impus cu 2-0 prin golurile semnate de Susic şi de Itu, în minutele 86 şi 88.

Întrebat de ce nu i-a folosit pe mult mai experimentaţii Dennis Man, Florinel Coman sau Florin Tănase, Toni Petrea a explicat că s-a temut de eventuale accidentări ale celor trei jucători care abia au revenit din scurta vacanţă primită după câştigarea Cupei României.

"S-a văzut pe final experienţa jucătorilor de la CFR. Până în minutul 86, am dat o replică bună, am alergat, sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor şi de dăruirea lor din teren.

Au fost jucători care au avut o perioadă liberă, de o săptămână. Gândindu-ne la tot ce s-a întâmplat în acest sezon, câte accidentări au fost, chiar mi-a fost teamă să nu vină după o săptămână de pauză, să îi bag chiar şi 45 de minute şi să rişte o accidentare. În plus, a fost dorinţa aceasta de a-i vedea la lucru pe aceşti copii şi am vrut să le vedem potenţialul şi nivelul la care se află.

I-am chemat din vacanţă (n.r. pe Man, Coman şi Tănase), pentru că, teoretic, mai avem un meci. Nu puteam să le dau liber, cu cine mai jucăm?

Aceşti copii care au jucat sunt din cadrul academiei noastre, vor veni la antrenamentele noastre, mulţi dintre ei vor face parte din lotul primei echipe şi în sezonul următor" , a declarat antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare