Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Extaz în Bănie! Craiova a învins-o în mod categoric pe Viitorul şi a urcat pe locul 2 în clasamentul din Liga 1

VIDEO | Extaz în Bănie! Craiova a învins-o în mod categoric pe Viitorul şi a urcat pe locul 2 în clasamentul din Liga 1
Comentarii

U Craiova a învins-o pe Viitorul Constanţa, 3-1, în derby-ul etapei cu numărul 11 din Liga 1.

Universitatea Craiova şi Viitorul au închis etapa a 11-a din Liga I cu un meci spectaculos în Bănie. Puştii lui Hagi au început excelent partida. Ţîru a marcat al cincilea său gol din acest sezon în toate competiţiile. Craiova a întors scorul până la pauză. Cicăldău a dat semnalul revenirii şi a marcat pentru 1-1. După niciun minut, Koljic a înscris superb primul său gol după şase luni, iar la cabine s-a intrat cu 2-1.

După pauză, Craiova a mai lovit o dată. Bălaşa a marcat pentru 3-1, ajutat de gazonul prost care l-a păcălit pe Căbuz. Scorul putea fi şi mai mare, dar Koljic a ratat de puţin poarta. Bosniacul a mai irosit o şansă uriaşă în prelungiri. A dat bară din 5 metri, iar Craiova - Viitorul s-a terminat 3-1. Oltenii au urcat pe locul al doilea în Liga 1, la două puncte de liderul CFR.


VIDEO | U Craiova - FC Viitorul 3-1

ECHIPELE DE START 

U Craiova: Pigliacelli - Martic, Bălaşa, Acka, Vătăjelu - Mateiu, Cicâldău, Bancu - Niţu, Ivan, Baiaram
Rezerve: Popescu, Tiago Ferreira, Bărbuţ, Baicu, Fortes, Koljic, Ivanov
Antrenor: Victor Piţurcă

Viitorul: Căbuz - Boboc, Ţîru, Artean, De Nooijer - Ciobanu, Achim, Houri - Iancu, Rivaldinho, C. Matei
Rezerve: Cojocaru, G. Ganea, Filip, P. Iacob, Leca, Dulca, Calcan
Antrenor: Gheorghe Hagi

Min. 90+1: Ocazie Craiova! Baiaram i-a pus mingea pe cap lui Koljic, care, cu poarta goală, a lovit doar bara. 

Min. 53: GOOOL Craiova! Bălaşa înscrie dintr-o lovitură liberă. Mingea a sărit din gazon chiar în faţa lui Căbuz. 

Min. 45: GOOOL Craiova! Oltenii nici nu au terminat să se bucure pentru primul gol, iar Koljic a marcat superb în poarta lui Căbuz.

Min. 44: GOOOL Craiova! Cicâldău înscrie împotriva fostei sale echipe. 

Min. 35: Ocazie Craiova! Căbuz îşi arată încă o dată forma bună prin care trece şi parează fără probleme şutul din marginea careului trimis de Cicâldău. 

Min. 23: Ocazie Viitorul! Gabi Iancu şutează din unghi, iar Pigliacelli respinge mai mult pentru siguranţă, pentru că balonul nu era pe spaţiul porţii. 

Min. 7: GOOOL Viitorul! Ţîru deschide scorul în Bănie cu o lovitură de cap. 

A început meciul. 


Din informaţiile Telekom Sport, Gheorghe Hagi, suspendat, nu este prezent la meci. 


Locul 2 şi 3 din Liga 1, Craiova şi Viitorul Constanţa se întâlnesc luni, de la ora 20:30 în direct la Telekom Sport. Viitorul are 21 de puncte, cu două mai multe decât formaţia din Bănie. Partida, dincolo de faptul că opune două dintre cele mai bune echipe ale Ligii 1, aduce faţă în faţă şi doi dintre tehnicienii exponenţiali ai fotbalului românesc în acest moment: Victor Piţurcă şi Gheorghe Hagi.

”Ar fi fost un motiv de bucurie să stea pe bancă, ca să schimbăm câteva vorbe înaintea meciului. Sper să o putem face. Nu ştiu dacă se va întâmpla lurul acesta. El va sta în tribună. Îmi pare rău că nu este pe bancă. Chiar îmi pare rău” a subliniat Piţurcă, în conferinţa de presă susţinută înainte de acest meci. M-aş bucura foarte mult ca Hagi să vină la Craiova. Atmosfera de la Craiova este unică. Orice antrenor şi-ar dori să antreneze Craiova. Sper că, la un moment dat, să poate să fie antrenorul Craiovei” a mai spus, Victor Piţurcă.

La ultima întâlnire directă disputată la Craiova, Viitorul a învins formaţia gazdă cu scorul de 2-1. Drăguş marca golul victoriei în minutul 90+3.

  • U Craiova - FC Viitorul LIVE VIDEO ONLINE la Telekom Sport 1

De altfel, constănţenii au câştigat ultimele patru confruntări cu gruparea fanion al oltenilor. Au fost două victorii în Cupa României în acest an şi o victorie în partidă în aprilie, scor 2-1.

De când a fost instalat principal al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă se plânge de starea gazonului de pe Arena Ion Oblemenco. Şi pe bună dreptate. Cu ultimele meciuri disputate acolo, două în mai puţin de 24 de ore - unul al Universităţii Craiova şi unul al ceelor de la U Craiova 1948 - gazonul s-a stricat şi mai tare. ”E o certitudine, trebuie schimbat şi va fi schimbat. Sunt două variante. Una în care să îl schimbe constructorul în garanţie, care e cea mai rapidă. Lucrul acesta se face în cursul lunii octombrie. Şi-a luat un termen până miercuri, când va transmite către CNI dacă va face el lucrările sau nu le va face. În situaţia în care constructorul va da un răspuns negativ vizavi de aceste construcţii, am stabilit împreună cu CNI că vom face schimbările noi, împreună cu CNI, urmând să ne îndreptăm împotriva constructorului pentru a recupera contravaloarea garanţiei. Dacă gazonul va fi schimbat de către noi cu CNI, automat vom cere o schimbare de proiectare, să fie schimbat cu gazon hibrid” a subliniat Mihai Genoiu, primarul Craiovei.

”Am vorbit despre un gazon de iarbă de 4 centimetri care ar fi bun. În cazul în care constructorul îşi dă acordul, el va veni cu o sumă de bani, iar restul va fi suportat de Primărie ca să punem gazon hibrid, aşa cum ne-am dorit. Poate constructorul va spune da, miercuri. Vom vedea” a confirmat şi Piţurcă.

  • U Craiova - FC Viitorul LIVE VIDEO ONLINE la Telekom Sport 1

U Craiova a pierdut partida contra FCSB-ului, scor 0-1, dar s-a revanşat la Mediaş unde s-a impus cu scorul de 3-2. Viitorul vine după două victorii consecutive, 2-1 cu Poli Iaşi şi 4-1 cu Gaz Metan Mediaş. Partida dintre cele două formaţii poate fi urmărită luni, de la ora 20:30 la Telekom Sport 1. Marius Avram va conduce la centru partida Universitatea Craiova – FC Viitorul. Arbitru de rezervă va fi Marian Barbu, iar observatori Cornel Sorescu şi Ion Mironaş

Afla mai multe despre: viitorul constanţacraiova 

viewscnt
Articole similare