Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Extravaganţa făcută de Harry Kane! Cum şi-a surprins fanii cu doar câteva zile înaintea derby-ului cu Chelsea

VIDEO | Extravaganţa făcută de Harry Kane! Cum şi-a surprins fanii cu doar câteva zile înaintea derby-ului cu Chelsea

Premier League

Comentarii

Atacantul lui Tottenham a primit câteva zile libere şi a plecat în Laponia alături de familie pentru a se întâlni cu Moş Crăciun.

Fotbalistul de 26 de ani care jucase în weekendul trecut pentru Spurs împotriva lui Wolverhampton a ales să se relaxeze departe de casă înaintea unei perioade care se anunţă foarte aglomerată pentru echipa sa de club. Tottenham va juca cinci meciuri în două săptămâni în perioada sărbătorilor de iarnă. Iar primul dintre ele este chiar derbyul Londrei, împotriva lui Chelsea. Un meci foarte important şi pentru situaţia din clasament a trupei lui Mourinho care în cazul unei victorii va urca pe loc de Liga Campionilor.

Kane a plecat alături de soţia sa şi de cele două fiice acasă la Moş Crăciun, în Finlanda. Căpitanul lui Tottenham şi al naţionalei engleze şi-a distrat fanii cu o filmare făcută la Rovaniemi în care se aruncă în zapadă la o temperatură de -7 grade Celsius. După ce s-a răcorit bine, Kane a sărit într-un jacuzzi unde şi-a revenit rapid. Între timp, fotbalistul s-a întors deja în Anglia pentru duelul de Champions League cu Chelsea, de duminică. 

Afla mai multe despre: kanelaponiamoş crăciunextravaganţă 

viewscnt
Articole similare