Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FA-BU-LOS! Cu Olivier Giroud în poartă, Milan a învins-o dramatic pe Genoa. Puşcaş a fost blocat incredibil de atacantul francez

VIDEO | FA-BU-LOS! Cu Olivier Giroud în poartă, Milan a învins-o dramatic pe Genoa. Puşcaş a fost blocat incredibil de atacantul francez

Serie A

Comentarii

Genoa şi AC Milan au oferit o partidă care va rămâne în istorie. ”Diavolul” a terminat meciul cu un om mai puţin, după eliminarea lui Mike Maignan, şi cu Olivier Giroud în poartă.

Cu Radu Drăguşin titular în tabăra ”Grifonului”, Genoa şi Milan au oferit o partidă anostă până pe final, când rossonerii au forţat victoria.

În minutul 87, Pulisic a deschis scorul pentru oaspeţi, la capătul unei faze în care gruparea rossoblu a cerut henţ. În minutul şase de prelungire, Maignan l-a lovit cu genunchiul în marginea careului pe ghanezul Caleb Ekuban, iar arbitrul Piccinini l-a eliminat pe portarul francez, după consultarea arbitrajului video.

Milan nu mai avea nicio schimbare la dispoziţie, astfel că un jucâtor de câmp a fost nevoit să intre în poartă. Cel care şi-a asumat această responsabilitate a fost Olivier Giroud, iar atacantul francez al Milanului s-a descurcat ca un goalkeeper veritabil.

Intrat pe teren în minutul 90, George Puşcaş a fost blocat in extremis de Giroud în ultimele secunde ale jocului, iar rossonerii şi-au adjudecat cele trei puncte şi au urcat pe primul loc în Italia, la două lungimi distanţă de marea rivală Internazionale.

VIDEO cu faza la care Giroud l-a blocat pe George Puşcaş

Afla mai multe despre: genoaac milanpuşcaş 

viewscnt
Articole similare