Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FABULOS! Alex Mitriţă, hattrick de senzaţie în MLS! Americanii la picioarele sale: "E ca Messi!"

VIDEO FABULOS! Alex Mitriţă, hattrick de senzaţie în MLS! Americanii la picioarele sale: "E ca Messi!"

Stranieri

Comentarii

Alexandru Mitriţă a reuşit un hattrick perfect în prima repriză a meciului dintre New York FC şi Atlanta United. Americanii, la picioarele ex-craioveanului.

Alexandru Mitriţă e în formă maximă! Internaţionalul român a marcat un hattrick în poarta campioanei Atlanta United în prima repriză a meciului de pe Yankee Stadium

Alexandru Mitriţă - 3 goluri în decurs de 21 de minute la New York City

Românul a deschis scorul în minutul 14, apoi l-a majorat 7 minute mai târziu şi l-a ridicat la 3-0 în minutul 34. Pe scurt, fostul craiovean a marcat trei goluri în decurs de 21 de minute! La final, New York City FC s-a impus cu scorul de 4-1 şi e prima în conferinţa de est din MLS.

Evoluţia sa a fost remarcată rapid, atât de fanii lui NYFC, cât şi de presa din Statele Unite: "Mitriţă e ca Leo Messi" scrie unul dintre ei pe o reţea de socializare.

 

 

 

"Explozie pură, inventivitate şi talent" scrie şi presa din Statele Unite. "Lasând la o parte sezonul excepţional pe care îl face la New York FC, românul doar prin partida de astăzi a făcut ca City să-şi amortizeze deja investiţia în el" se arată într-o postare pe Twitter a unui jurnalist american.

Afla mai multe despre: alexandru mitriţă 

viewscnt
Articole similare