Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Fabulos! Ce s-a întâmplat în afara stadionului "Ion Oblemenco" după ce U Craiova a pierdut titlul de campioană

VIDEO | Fabulos! Ce s-a întâmplat în afara stadionului "Ion Oblemenco" după ce U Craiova a pierdut titlul de campioană

Liga 1

Comentarii

U Craiova a pierdut titlul Ligii 1 în ultima etapă, după înfrângerea cu CFR Cluj, de pe teren propriu, scor 3-1. Totuşi, fanii oltenilor au dat dovadă de iubire necondiţionată.

VIDEO | U Craiova - CFR Cluj 1-3 (Nistor 10/ Vinicius 36, Boli 56, Deac 77)

Oltenii au aşteptat al cincilea titlu din istoria clubului, dar CFR Cluj s-a pus în calea visului. Deşi aşteptările fanilor au fost uriaşe, aceştia nu i-au lăsat pe fotbaliştii lui Cristiano Bergodi la greu. 

Sute de fani au venit lângă stadion, au cântat şi şi-au încurajat favoriţii, deşi au ratat titlul. Atmosfera a fost mai degrabă de sărbătoare, iar fanii au aprins şi torţe. 

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

Campioana CFR Cluj  va reprezenta România în ediţia 2020-2021 a Ligii Campionilor, urmând să joace în primul tur preliminar. Universitatea Craiova, locul doi, va evolua în primul tur preliminar al Ligii Europa.

 

viewscnt
Articole similare
Piscina nu le ajunge. David si Victoria Beckham isi sapa un lac pe mosia de 7 milioane de euro