Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fabulos! Ce s-a întâmplat în afara stadionului "Ion Oblemenco" după ce U Craiova a pierdut titlul de campioană

VIDEO | Fabulos! Ce s-a întâmplat în afara stadionului "Ion Oblemenco" după ce U Craiova a pierdut titlul de campioană

Superliga

Comentarii

U Craiova a pierdut titlul Ligii 1 în ultima etapă, după înfrângerea cu CFR Cluj, de pe teren propriu, scor 3-1. Totuşi, fanii oltenilor au dat dovadă de iubire necondiţionată.

VIDEO | U Craiova - CFR Cluj 1-3 (Nistor 10/ Vinicius 36, Boli 56, Deac 77)

Oltenii au aşteptat al cincilea titlu din istoria clubului, dar CFR Cluj s-a pus în calea visului. Deşi aşteptările fanilor au fost uriaşe, aceştia nu i-au lăsat pe fotbaliştii lui Cristiano Bergodi la greu. 

Sute de fani au venit lângă stadion, au cântat şi şi-au încurajat favoriţii, deşi au ratat titlul. Atmosfera a fost mai degrabă de sărbătoare, iar fanii au aprins şi torţe. 

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

Campioana CFR Cluj  va reprezenta România în ediţia 2020-2021 a Ligii Campionilor, urmând să joace în primul tur preliminar. Universitatea Craiova, locul doi, va evolua în primul tur preliminar al Ligii Europa.

 

Afla mai multe despre: cfr cluju craiovaliga 1fani u craiova 

viewscnt
Articole similare