Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FABULOS | Contestat de presă şi legende, dar iubit de fani. Mourinho în peluză, după victoria de la Burnley

VIDEO FABULOS | Contestat de presă şi legende, dar iubit de fani. Mourinho în peluză, după victoria de la Burnley
Comentarii

Fanii lui Man United au avut parte de o mare surpriză la finalul partidei de la Burnley, meci câştigat de "diavoli" cu 2-0 după "dubla" lui Romelu Lukaku.

Mourinho e contestat de anumiţi suporteri ai formaţiei de pe Old Trafford, dar mai ales de presa britanică şi de o parte semnificativă dintre legende.

În schimb, tehnicianul portughez se bucură de simpatia fanilor de la peluze, cei care însoţesc de regulă Man United şi în deplasări.

"Mourinho's Red Army" este cântecul care s-a auzit minute în şir în timpul şi la finalul partidei de pe Turf Moor. Fanii "diavolilor" l-au susţinut pe antrenorul portughez într-un moment dificil al sezonului pentru el, exact aşa cum s-a întâmplat şi după partida pierdută la scor pe Old Trafford, 0-3 cu Tottenham.

Ameninţat cu demiterea, portughezul se bucură de simpatia fanilor şi a ţinut să-i recompenseze la finalul victoriei cu Burnley. Mourinho a venit până aproape de peluza unde se aflau suporterii lui Man United şi le-a făcut cadou două suveniruri: bidoul cu apă pe care l-a utilizat pe timpul meciului, dar şi sacoul său. Suporterii au continuat să cânte în sprijinul său. 

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester unitedfanisuporteri 

viewscnt
Articole similare