Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fabulos! Culio şi-a uitat câinele acasă la plecarea din România! Telefonul care l-a salvat: "Hei, ce fac cu el!?"

VIDEO | Fabulos! Culio şi-a uitat câinele acasă la plecarea din România! Telefonul care l-a salvat: "Hei, ce fac cu el!?"

CFR Cluj

Comentarii

Juan Culio (36 de ani) a plecat de la CFR Cluj, după ce a marcat în ultima sa partidă pentru campionii României, 4-0 cu FC Voluntari. Argentinianul a plecat pentru a fi alături de familie, dar a fost la un pas să părăsească România fără câinele său. Mijlocaşul şi-a adus aminte de animalul său de companie pe aeroport.

Proprietarul casei unde a stat Culio în Cluj l-a sunat pe argentinian şi i-a adus aminte de câinele său. Argentinianul a aşteptat pe aeroport să-şi recupereze patrupedul. Legenda CFR-ului nu se lasă de fotbal, merge să joace în Argentina şi spus că dacă s-ar fi întors fără câine în ţara natală ar fi fost "mort".

"Mi-am uitat câinele. Acum, proprietarul de la casă m-a sunat. 'Hei, e un câine aici, ce fac cu el!?' Mi-am uitat câinele, scuze. Acum mi-l trimite", a spus Juan Culio, la plecarea din România.



Juan Culio a jucat, sâmbătă, ultimul său meci la CFR Cluj. A şi marcat în victoria campioanei României, 4-0 cu FC Voluntari. Dan Petrescu şi toţi colegii au încercat să-l convingă pe Culio să nu plece în Argentina, dar mijlocaşul a făcut pasul pentru a fi mai aproape de familia sa. Culio nu se lasă de fotbal, ci merge să joace în Argentina.

Afla mai multe despre: culiocaineaeroportplecare 

viewscnt
Articole similare