Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FABULOS! Dan Nistor, gol direct din corner pentru U Craiova! Debut de vis în tricoul "leilor" pentru fostul căpitan al lui Dinamo

VIDEO | FABULOS! Dan Nistor, gol direct din corner pentru U Craiova! Debut de vis în tricoul "leilor" pentru fostul căpitan al lui Dinamo
Comentarii

Mijlocaşul Dan Nistor, transferat în această iarnă de U Craiova de la Dinamo, a debutat perfect pentru "alb-albaştri", care au câştigat primul amical al iernii: 2-0 cu Eintracht Braunschweig, din liga a treia germană.

Fostul căpitan al lui Dinamo a marcat direct din corner în primul său meci pentru U Craiova. Intrat pe parcursul partidei, Dan Nistor a stabilit scorul final printr-un gol marcat direct din corner.

În minutul 83, Nistor a executat un corner din partea stângă, mingea a trecut de jucătorii aflaţi la prima bară şi l-a înşelat şi pe portarul advers, care a încercat să reţină, însă a scăpat mingea în poartă.

Celălalt gol al meciului a fost înscris de Valentin Mihăilă, cu un şut expediat din 16 metri, în minutul 54.

"A fost doar un meci de pregătire. Important este să ne pregătim cât mai bine pentru a începe în forţă campionatul. (n.r. - întrebat dacă Dan Nistor s-a ridicat la nivelul aşteptărilor) Întreaga echipă este într-o perioadă de pregătire. Nu este unul mai presus de celălalt. Orice jucător pe care îl cumpărăm este important, indiferent de numele lui", a declarat antrenorul U Craiova, Corneliu Papură, la finalul partidei.

Dan Nistor, gol direct din corner. Rezumatul meciului U Craiova - Eintracht Braunschweig 2-0

Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, 31 de ani, a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe doi ani şi jumătate. El va purta tricoul cu numărul 16 la noua sa echipă.

Nistor era la Dinamo din august 2016, cu o scurtă perioadă petrecută la CFR Cluj, în partea a doua a anului 2017. Mijlocaşul de 31 de ani a mai evoluat la Internaţional Curtea de Argeş, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu şi Evian, ultima din Franţa.

Afla mai multe despre: nistor 

viewscnt
Articole similare