Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FABULOS | Fetele din naţionala de fotbal a Germaniei: "We don't have balls, but we know how to use them"

VIDEO FABULOS | Fetele din naţionala de fotbal a Germaniei: "We don't have balls, but we know how to use them"

Diverse

Comentarii

Cu mai puţin de o lună înaintea startului Cupei Mondiale la fotbal feminin, reprezentativa Germaniei a lansat o campanie senzaţională de promovare

Cu ajutorul sponsorului principal, fetele din naţionala Germaniei au făcut un videoclip în care spun lucrurilor pe nume.

"Ştiţi cum mă cheamă? Dar pe mine? Nu cred că ştiţi. Jucăm pentru o naţiune care nu ne ştie numele. Am fost campioane europene de trei ori, nu? Greşit! Încercaţi opt! Pentru primul titlu pe care l-am câştigat, am primit un serviciu de ceai. Încă de la început, nu ne-am luptat doar cu adversarele noastre. Ne-am luptat cu prejudecăţile. Femeile sunt datoare să aibă copii. Locul lor este în bucătărie. E ca şi cum ne-am uita la nişte fotbalişti amatori în slow motion. Dar ştiţi ceva? Noi nu avem balls (n.r. testicule sau mingi). Dar ştim să le folosim.

Noi suntem cele care ne fardăm. Ne place să purtăm tocuri înalte, dar şi jambiere. Ne place să dansăm. Suntem nişte tipe care ştim ce vrem. Când vine vorba despre modele, trebuie doar să ne uităm în oglindă. Nu vă faceţi griji, nu trebuie să ştiţi cine suntem. Trebuie doar să ştiţi ce vrem. Vrem să jucăm jocul nostru, în felul nostru", spun fetele din naţionala Germaniei în materialul video de mai jos. Echipa lor are în palmares opt titluri europene şi două mondiale.

Afla mai multe despre: fotbal feminingermaniaballs 

viewscnt
Articole similare