Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fabulos! Moulin a înscris direct din corner în Dinamo - Clinceni. Reuşita care candidează pentru golul campionatului

VIDEO | Fabulos! Moulin a înscris direct din corner în Dinamo - Clinceni. Reuşita care candidează pentru golul campionatului
Comentarii

Dinamo s-a trezit în mijlocul unui coşmar, după 17 minute din meciul din "Ştefan cel Mare", cu Academica Clinceni. Thibault Moulin a marcat direct din corner, iar reuşita candidează pentru golul campionatului din Liga 1.

VIDEO | Dinamo - Academica Clinceni, FC Argeş - Chindia şi FC Voluntari - FC Botoşani, finala pentru play-off în Liga 1

Dinamo şi Academica Clinceni au oferit un start de meci în "Ştefan cel Mare" la care puţini s-ar fi aşteptat. Oaspeţii, care ocupau loc de play-off înaintea meciului, au deschis scorul prin Raul Rusescu, în minutul patru. Apoi, în minutul 11, Cordea a făcut 2-0 pentru Academica Clinceni, care deja se visa în play-off-ul Ligii 1. 

Totuşi, cireaşa de pe tort a venit în minutul 17. Echipa antrenată de Ilie Poenaru a beneficiat de un corner de pe partea stângă a atacului. Dinamoviştii şi ilfovenii s-au îngrămădit în jurul portarului gazdelor. 

Moulin a fost executantul, iar acesta a reuşit execuţia perfectă. Fotbalistul francez venit la începutul acestui an de la MOS Caen a nimerit cadrul porţii, iar mingea a fost imparabilă. 

De-a lungul carierei, Moulin a jucat la: Caen, LB Châteauroux, Clermont, Beveren, Legia, PAOK, Akaragucu, Xanthi şi MOS Caen. 

De asemenea, Moulin are şi două prezenţe pentru naţionala U21 a Franţei. 

 

Afla mai multe despre: thibault moulinacademica clincenidinamo bucurestigol din corner dinamo academica clinceni 

viewscnt
Articole similare