Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fabulos! Portarul Sevillei a marcat în minutul 94 şi şi-a salvat echipa! Real Madrid, victorie la pas pe Balaidos

VIDEO Fabulos! Portarul Sevillei a marcat în minutul 94 şi şi-a salvat echipa! Real Madrid, victorie la pas pe Balaidos

La Liga

Comentarii

Portarul Sevillei, Bono, a marcat golul egalizator în minutul 94 şi a salvat echipa lui Lopetegui de la o înfrângere.

Karim Benzema a fost din nou eroul Realului. A marcat două goluri şi a dat un assist în victoria cu 3 la 1 cu Celta Vigo. Francezul şi-a început showul la jumătatea primei reprize şi tot el a făcut 2 la 0 în minutul 30. De fiecare dată, assistul a venit de la Toni Kroos. Benzema a ajuns la 8 goluri în ultimele şase meciuri şi are 25 de reuşite în toate competiţiile în acest sezon. Celta a dat impresia că poate reveni. Santi Mina a redus din diferenţă chiar înainte de intrarea la cabine. Dar ultimul cuvânt l-au avut tot galacticii. La ultima fază, Benzema i-a pus mingea pe tavă lui Asensio, care a stabilit scorul final, 1 la 3.

Sevilla a luat un punct în ultimele secunde ale meciului cu Valladolid, după o reuşită din acţiune a portarului. Marocanul Bono a trimis mingea în poarta gazdelor după un corner la care doi fundaşi ai lui Valladolid au ezitat să respingă. Sevilla era condusă după reuşita din penalty a lui Orellana, din finalul primei reprize. Andaluzii rămân pe patru în clasament, cu un avans de 10 puncte faţă de Real Sociedad.

Athletic Bilbao şi Eibar au remizat într-un meci în care scorul a fost stabilit încă din primul sfert de oră. Berchiche a deschis scorul pentru Athletic cu o superexecuţie. După numai câteva minute, Kike a stabilit scorul final cu a opta sa reuşită din acest sezon. Eibar a bifat al 11-lea meci fără victorie în campionat şi poate cădea pe ultimul loc până la finalul rundei.

Afla mai multe despre: bonosevillarezumate la liga 

viewscnt
Articole similare