Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fabulosul Messi. A bătut noi recorduri în meciul cu Sevilla, dar la final a şocat: "Nu jucăm cel mai bun fotbal al nostru"

VIDEO | Fabulosul Messi. A bătut noi recorduri în meciul cu Sevilla, dar la final a şocat: "Nu jucăm cel mai bun fotbal al nostru"galerie foto

La Liga

Comentarii

Nici un jucător nu a marcat vreodată în Spania atâtea goluri câte a reuşit Messi în poarta Sevillei. A ajuns la 36 în toate competiţiile şi la 28 în campionat

Messi avea nevoie de un gol cu Sevilla pentru a bate recordul de reuşite în poarta unei singure echipe din campionatul Spaniei. A reuşit trei şi a ajuns la 28 în poarta andaluzilor. Doar în campionat, pentru că a înscris şi în Cupa Spaniei, şi în Supercupa Spaniei, dar şi în Supercupa Europei, aşa că totalul este de 36 împotriva Sevillei.

Cu golurile de sâmbătă, Messi a ajuns la 50 de hat-trick-uri în carieră. 44 sunt pentru Barcelona, iar 6 pentru naţionala Argentinei.

La finalul partidei, Messi a vorbit la flash-interview şi a surprins: "Sunt perioade într-un sezon, nu putem juca mereu la cel mai înalt nivel. Azi nu am practicat cel mai bun fotbal al nostru şi era să ne coste".

Afla mai multe despre: messirecordurigolurisevilla 

viewscnt
Articole similare