Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faceţi cunoştinţă cu cel mai optimist dinamovist: "Începem să ne revenim. Nu mai pierdem niciun meci până la sfârşit!"

VIDEO | Faceţi cunoştinţă cu cel mai optimist dinamovist: "Începem să ne revenim. Nu mai pierdem niciun meci până la sfârşit!"
Comentarii

Mijlocaşul echipei Dinamo, Andrei Răuţă, crede că gruparea din Ştefan cel Mare este în revenire de formă şi nu va mai pierde niciun meci până la finalul campionatului.

"Părerea mea că acum începem să ne revenim uşor, uşor. Nu a fost uşor, am trecut printr-o perioadă foarte, foarte grea, dar nu avem scuze. Părerea mea că noi creştem de la meci la meci. Eu cred că trebuia să plecăm cu punct sau puncte. Am făcut un joc bun. Cred că nicio echipă, la Viitorul acasă, nu i-a presat cum i-am presat noi în a doua repriză. Şi eu cred că de la meci la meci creştem.

Au fost momente grele la începutul sezonului, am continuat cu momente grele, iar acum se pare că toate se răsfrâng asupra noastră. Dar e doar vina noastră, noi jucăm în teren, noi suntem partizanii şi noi trebuie să o scoatem la capăt. Eu zic că, de la meciul viitor, nu vom mai pierde până la sfârşit niciun meci.

Noi suntem lângă Mister, el nu are nicio vină. Noi intrăm în teren, noi suntem cei care jucăm. Nu au fost certuri în vestiar, au fost chestiuni tactice pe care ni le-am reproşat între noi. Aşa e normal într-un vestiar. Mister va avea susţinerea noastră şi eu cred că cu dânsul o vom scoate la capăt. Nu cred că Dinamo e de ultimul loc şi nu cred că jocul nostru de astăzi a arătat că suntem echipă de ultimul loc", a declarat Andrei Răuţă, după înfrângerea cu Viitorul.

FC Viitorul a învins Dinamo, scor 1-0, în Liga 1

Formaţia FC Viitorul a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Ghiţă ’17

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare