Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faceţi cunoştinţă cu cel mai sincer preşedinte de club din Liga 1: "Ne-a apucat Paştele pe burta goală şi ne uităm la Doamne-Doamne!"

VIDEO | Faceţi cunoştinţă cu cel mai sincer preşedinte de club din Liga 1: "Ne-a apucat Paştele pe burta goală şi ne uităm la Doamne-Doamne!"

Superliga

Comentarii

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, a vorbit la Telekom Sport despre situaţia financiară a grupării ardelene. Jucătorii şi membrii din staff-ul echipei antrenate de Edward Iordănescu îşi vor petrece Paştele cu conturile goale.

"Ne-a apucat Paştele pe burta goală. Nu găsim vinovaţi, ne uităm doar la Doamne-Doamne şi ne gândim că aceşti băieţi şi tot ce înseamnă clubul Gaz Metan ar merita să fie susţinuţi de oamenii de bine din Mediaş, că este un orăşel mic care a rămas cu 40 şi ceva de mii de locuitori, de la 80 de mii pe vremea lui Ceauşescu.

E foarte greu să le explici jucătorilor din Portugalia, din Guineea Bissau că nu s-a aprobat bugetul şi că a trecut Paştele lor, la catolici, le-am zis sărbători fericite, dar pe burta goală... S-ar părea că aşa a vrut Doamne-Doamne. Şi noi, ortodocşii, tot pe burta goală. Să sperăm că săptămâna care vine se rezolvă toate problemele.

Această echipă nu are concurent în Mediaş pentru că nu mai există nici cinema, nici mall, nici alt sport, doar o echipă de baschet la care îi urăm succes să ajungă în Divizia A", a spus Ioan Mărginean, la microfonul Telekom Sport.

Clubul Gaz Metan Mediaş se află în insolvenţă din toamna anului 2016. În această primăvară, clubul ardelean a început procedura pentru ieşirea din insolvenţă, a anunţat managerul general Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: marginean 

viewscnt
Articole similare