Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Făcut franjuri de Sergiu Buş, Perianu a fost schimbat şi camerele TV l-au surprins cu ochii în lacrimi în tribune!

VIDEO | Făcut franjuri de Sergiu Buş, Perianu a fost schimbat şi camerele TV l-au surprins cu ochii în lacrimi în tribune!

FCSB

Comentarii

Ovidiu Perianu (18 ani) a fost titular în FCSB - Gaz Metan şi a fost făcut franjuri la golul marcat de Sergiu Buş pe Arena Naţională. Fundaşul a fost surprins de camerele TV, după ce a fost schimbat, cu ochii în lacrimi în tribunele celui mai mare stadion din ţară.

În minutul 58, Sergiu Buş a făcut o cursă senzaţională în stânga, a trecut uşor de Perianu şi l-a fentat din corp şi pe Andrei Miron, apoi a înscris cu un şut violent în poarta lui Andrei Vlad. La doar nouă minute după golul încasat, Perianu a fost schimbat cu Adrian Petre, FCSB având nevoie să marcheze pentru a câştiga.

După schimbare, Perianu s-a aşezat în tribună, unde stau mai nou rezervele, şi a fost surprins de camerele TV cu ochii în lacrimi. Cel mai probabil, pentru modul în care a fost driblat de Buş şi pentru că a fost schimbat atât de devreme.

 

Afla mai multe despre: ovidiu perianuvideolacrimifcsb gaz metan 

viewscnt
Articole similare