Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Falub a răbufnit la adresa elevilor săi: "Am fost jenanţi!" Antrenorul a dat şi în Dinamo

VIDEO | Falub a răbufnit la adresa elevilor săi: "Am fost jenanţi!" Antrenorul a dat şi în Dinamo

Concordia Chiajna

Comentarii

În urma înfrângerii cu Dinamo, 0-2, Concordia Chiajna este 99% în Liga a 2-a, având şanse infime să mai rămână în primul eşalon, dar antrenorul ilfovenilor preferă să se concentreze pe adversarii săi şi a răbufnit la finalul meciului.

"Îmi pare rău, am discutat cu ei. Ok, dacă nu găsim, nu mai credem în salvare, dar măcar să jucăm pentru onoarea noastră. E important lucrul ăsta, dar din păcate ne-am prezentat foart slab. Trebuie să aibă onoare, să jucăm până la capăt şi să nu ne facem de ruşine. Pentru că am muncit mult în fotbal şi ca jucător şi ca antrenor şi nu aş vrea să ne facem de ruşine la felul cum am arătat azi. Am fost jenanţi", a declarat Adrian Falub la flash interviul de la finalul partidei. 

Informat de reporterul Telekom Sport că jucătorii lui Dinamo le-au cerut scuze celor de la Chiajna pentru că i-au trimis în Liga a 2-a, Falub a fost nedumerit: "Şi-au cerut scuze? Nu cred. Mie nu mi-a cerut nimeni scuze. Aş fi preferat să joace ca la Călăraşi, ca la Hermannstadt. Din păcate au jucat mai bine azi. Dinamo e şi ea o echipă care e în căutare. Se caută, încă îşi caută jucători pentru un obiectiv important"

Chiar dacă din punct de vedere matematic mai au şanse, pentru cei de la Chiajna este aproape imposibil să se salveze de la retrogradare. FC Hermannstadt, care ocupă locul de baraj, are 24 de puncte, opt mai multe decât ilfoveni. 

Afla mai multe despre: falubchiajna 

viewscnt
Articole similare