Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Falub, după eşecul cu Dinamo: ”Ce echipă a mai dominat în Ştefan cel Mare? Au avut un singur şut în repriza a doua”

VIDEO | Falub, după eşecul cu Dinamo: ”Ce echipă a mai dominat în Ştefan cel Mare? Au avut un singur şut în repriza a doua”

Superliga

Comentarii

Chiajna n-a reuşit să câştige nici în această etapă. Ilfovenii au fost învinşi cu 2-1 de Dinamo, în Ştefan cel Mare. Adrian Falub spune însă că rezultatul este nedrept.

Chiajna este una dintre echipele favorite la retrogradare. Eşecul cu Dinamo a reconfirmat acest lucru. Însă Adrian Falub spune că jucătorii lui Mircea Rednic au fost ajutaţi şi de noroc:

”(De ce nu a luat puncte) Din două motive: unul, pentru că am făcut naivităţi, am primit gol la prima acţiune când au ajuns în careul nostru şi am primit un gol, în a doua repriză, dintr-o fază care cred că a doua repriză a fost singurul şut pe spaţiul porţii al lor. Când primeşti asemenea goluri, e foarte greu să iei puncte.  

Când eşti pe ultimul loc, te gândeşti la retrogradare. Adevăratul campionat, când se joacă pe 3 puncte, începe practic pentru noi acum. 14 etape în care trebuie să ne salvăm de la retrogradare, simplu. Când vii pe Dinamo şi-i domini, nu-i chiar aşa simplu. Ce echipă a mai dominat astea care au fost aici, până acum?”,
a declarat Adrian Falub pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian falubconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare