Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Falub, după remiza cu Botoşani: "Mâine ştim dacă este bun acest rezultat" Detalii despre situaţia financiară de la club

VIDEO | Falub, după remiza cu Botoşani: "Mâine ştim dacă este bun acest rezultat" Detalii despre situaţia financiară de la club
Comentarii

Antrenorul Chiajnei a fost dezamăgit că echipa sa a obţinut doar un singur punct din jocul împotriva moldovenilor.

Astfel, ilfovenii au ratat ocazia să scape de postura de lanternă roşie pentru moment. Falub aşteaptă să vadă ce fac şi rivalele Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi în lupta pentru evitarea retrogradării. 
 
"Dacă celelalte echipe care sunt în faţa noastră pierd, nu e un rezultat neapărat rău. Rămâne să mergem etapa viitoare, să vedem care pe care la Hermannstadt. Când conduci 2-1, reuşeşti să marchezi două goluri, nu ai voie să nu câştigi meciul. Sunt un antrenor care pune mare accent pe organizare şi echipele mele iau greu gol. Dacă pot să le reproşez ceva, pot să le reproşez faptul că facem aceleaşi greşeli de la începutul acestui campionat. Pe care nu reuşim să le reparăm, cu toate că lucrăm la antrenament. Dar nu reuşim" a declarat antrenorul.
 
Dacă alte echipe au probleme financiare, cei de la Concordia se pot gândi doar la fotbal. 
 
"Conducerea a făcut eforturi mari, eu nu am ce să reproşez preşedintelui. Preşedintele a făcut eforturi supraomeneşti. Din punct de vedere financiar, jucătorii sunt mai mult decât bine. Şi atunci, din punctul ăsta de vedere, noi suntem datori" a mai adăugat tehnicianul.  
 
 
 
 

Afla mai multe despre: concordiafalubfc botoşani 

viewscnt
Articole similare