Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Falub, necenzurat: "Suntem ridicoli. Clubul ăsta în 100 de ani nu a câştigat nimic". L-a făcut praf pe Lobonţ şi a deplâns situaţia clubului

VIDEO | Falub, necenzurat: "Suntem ridicoli. Clubul ăsta în 100 de ani nu a câştigat nimic". L-a făcut praf pe Lobonţ şi a deplâns situaţia clubului

U Cluj

Comentarii

Adrian Falub (48 de ani) nu a stat mult timp fără job după ce a retrogradat Concordia Chiajna în Liga a 2-a. El a fost numit manager la U Cluj după ce ardelenii au renunţat la serviciile lui Cristian Dulca.

Situaţia pe care a găsit-o Falub la Cluj este catastrofală. Ardelenii au început sezonul cu speranţe la promovare, după ce în stagiunea trecută au fost la un pas de Liga 1, dar speranţele au murit după doar câteva etape. "Suntem ridicoli să vorbim de promovare când noi avem 5 meciuri pierdute din 6. Ne gândim chiar şi la retrogradare pentru că atunci când eşti pe penultimul loc te gândeşti şi la lucrul ăsta", a declarat manager-ul de la U Cluj, Adrian Falub, într-o conferinţă de presă. 

Pentru Falub nu este prima aventură pe banca tehnică a celor de la "U". Cea mai recentă experienţă a fost chiar vara trecută, atunci când s-a renunţat rapid la el, iar în cele din urmă la Cluj a ajuns Bogdan Lobonţ, despre care Falub nu a avut prea multe cuvinte de bine: "Au am 4 promovări, atunci când au renunţat la mine în vară părerea mea că au făcut o greşeală. Cu tot respectul pentru toată lumea, au dat afară un antrenor care a avut 4 promovări din Liga a 2-a în Liga 1, au adus un antrenor fără experienţă, care nu a mai antrenat niciodată şi au sfârşit prin a antrena Neluţu Sabău în ultima lună. Clubul ăsta în 100 de ani nu a câştigat nimic niciodată, pentru că nu a avut bani şi putere".

U Cluj este pe penultimul loc în Liga a 2-a, cu doar trei puncte, dar cu o serie de patru înfrângeri consecutive. Pentru U Cluj urmează derby-ul cu Petrolul Ploieşti. U Cluj - Petrolul se joacă vineri, de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: falubu cluj 

viewscnt
Articole similare