Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii Craiovei, către FCSB: ”Nu aveţi istorie şi nici identitate!” Ce răspuns au primit de la suporterii ”roş-albaştrilor”

VIDEO | Fanii Craiovei, către FCSB: ”Nu aveţi istorie şi nici identitate!” Ce răspuns au primit de la suporterii ”roş-albaştrilor”

Superliga

Comentarii

Derby-ul FCSB - Craiova 3-2 a fost marcat şi atmosfera din tribune. Fanii celor două echipe au făcut o atmosferă tot mai rar întâlnită în Liga 1 şi au avut momente în care s-au ironizat reciproc.

Craiova a deplasat din nou pe National Arena o galerie impresionantă şi suporterii au fost la înălţime. Printre alte mesaje, fanii olteni au încercat să-şi înţepe rivalii cu problemele pe care le au cu marcat Steaua: ”Nu aveţi istorie şi nici identitate, conducătorii voştri, puşcăriaşi cu acte!”. Trimiterea este la deciziile date de judecători prin care FCSB nu mai are voie să folosească denumirea şi marca Steaua. Plus la problemle pe care le-au avut Gigi Becali şi Mihai Stoica, ambii trecuţi prin închisoare.

Fanii FCSB-ului au avut replica la acest mesaj: ”Istoria se face cu muncă şi sudoare, nu se câştigă în tribunale”. Suporterii FCSB-ului au scos astfel în evidenţă decizia dată de Curtea de Apel Timişoara, care a constatat că actuala echipă din Liga 1 nu este urmaşa Craiovei Maxima.

Afla mai multe despre: fcsbcraiovamesaje 

viewscnt
Articole similare