Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii de la FCSB sunt în culmea fericirii. "Înainte să pleci la Barcelona, vino la noi!" Mesaj pentru jucătorul de 100 de milioane de euro al lui Becali

VIDEO | Fanii de la FCSB sunt în culmea fericirii. "Înainte să pleci la Barcelona, vino la noi!" Mesaj pentru jucătorul de 100 de milioane de euro al lui Becali

FCSB

Comentarii

A fost sărbătoare în tribunele Arenei Naţionale după egalul cu CFR, la fel şi la ieşirea jucătorilor de la vestiare.

FCSB a făcut egal duminică seara, 0-0, cu liderul CFR. Până la seria de rezultate negative, orice alt rezultat în afara victoriei, mai ales pe teren propriu era consider eşec atât de echipă, cât şi de galerie.

S-au adunat acum trei meciuri fără înfrângere - două victorii, cu Viitorul şi cu Universitatea Craiova şi un egal cu CFR - dar seria neagră nu a fost uitată, iar remiza albă cu ardelenii a fost văzută ca un mare succes. Jucătorii au cântat îndelung alături de fani la finalul meciului. 

Bucuria a continuat pentru fani, care i-au aşteptat pe roş-albaştri la ieşirea de la vestiare. Argeş Vintilă a fost preferatul suporterilor. 

Cu Moruţan, care a jucat doar 18 minute în acest sezon, fanii au fost ironici. "Stai să vină Moruţan, până să plece la Barcelona, să facă poză cu noi!", i-au strigat suporterii. Moruţan nu a reuşit să se impună va titular de când a venit la FCSB. A avut doar patru partide în Liga I în care a fost pe teren din primul "11". Becali declara în urmă cu un an că nu se lasă până nu ia 100 de milioane pe mijlcaşul de 20 de ani.  

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: fcsbcfrlidermorutan 

viewscnt
Articole similare