Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fanii FCSB-ului au dat verdictul în privinţa revenirii lui MM Stoica. Peluza roş-albastră l-a înjurat pe fostul director sportiv

VIDEO Fanii FCSB-ului au dat verdictul în privinţa revenirii lui MM Stoica. Peluza roş-albastră l-a înjurat pe fostul director sportiv

FCSB

Comentarii

Ultraşii roş-albaştrilor şi-au exprimat susţinerea pentru Narcis Răducan şi l-au înjurat pe Mihai Stoica la partida contra Chindiei.

Deşi se vehiculează tot mai des revenirea sa la FCSB, MM Stoica a fost ţinta injurăturilor fanilor din Peluza Roş-Albastră înainte de meciul FCSB-ului de la Târgovişte.

Fostul director sportiv a fost contestat de cei aproximativ 120 de fani ai echipei lui Becali. Aceştia l-au injurat pe Mihai Stoica şi au fost imediat huiduiţi de restul spectatorilor prezenţi la meci. 

Gigi Becali a anunţat că MM Stoica se poate întoarce la FCSB

Pentru MM, uşa la FCSB este deschisă toată viaţa, pentru că este prietenul meu. A fost şi la nuntă. Eu am invitat doar prietenii la nunta fiicei mele, Narcis nu este prietenul meu, aşa că nu l-am invitat. El este un angajat la club, la fel şi Argeş Vintilă. Pe Dică l-am invitat, pentru că este om de calitate. Şi pe Teja l-am invitat. Doar 5-6 prieteni am invitat. Meme, Păunescu, Dumitru Dragomir, Hrebenciuc, Dică şi Teja.

Cu Dică am câştigat bani şi prin Europa, iar Teja mă ajută cu informaţii de fiecare dată. Şi acum cu un transfer, el m-a ajutat cu informaţii. Aveam 400 de mii de euro şi aveam nevoie de un portar. Duckadam mi-a zis că nu ştie, Narcis la fel, aşa că l-am sunat pe Teja şi mi-a zis să-l iau pe copilul ăla de la Iaşi" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare