Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii lui Atletico l-au aplaudat la scenă deschisă pe Radamel Falcao, iar columbianul a refuzat să înscrie împotriva fostei echipe

VIDEO |  Fanii lui Atletico l-au aplaudat la scenă deschisă pe Radamel Falcao, iar columbianul a refuzat să înscrie împotriva fostei echipe
Comentarii

"Dubla" dintre Atletico Madrid şi AS Monaco a fost una specială pentru Radamel Falcao, pentru că a jucat împotriva echipei la care a trăit cele mai frumoase clipe din carieră. Iar columbianul nu a fost uitat de fanii lui Atletico.

Falcao nu a fost titular în meciuri de miercuri seară şi a fost introdus pe parcurs de antrenorul Thierry Henry, mai exact în minutul 55 al partidei, când Monaco era condusă. În momentul schimbării, stadionul parcă a explodat, toţi spectatorii s-au ridicat şi l-au aplaudat la scenă deschisă pe columbian, de parcă încă ar fi jucat la ei. 

Mai târziu în meci, Monaco a obţinut un penalty după henţul lui Savic. Falcao a fost cel care a executat, dar a trimis pe lângă poartă. 

Falcao nu a apucat să joace pe noul stadion, "Wanda Metropolitano", în tricoul lui Atleti. Pe când juca  la Madrid, Atletico evolua pe "Vicente Calderon", iar Falcao a înscris 70 de goluri în 91 de meciuri. 

Afla mai multe despre: falcaouefa champions leagueas monacoatletico madrid 

viewscnt
Articole similare