Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii lui Boca Juniors au făcut spectacol la sosirea echipei la Madrid. Măsuri de securitate fără precedent în capitala Spaniei

VIDEO | Fanii lui Boca Juniors au făcut spectacol la sosirea echipei la Madrid. Măsuri de securitate fără precedent în capitala Spaniei
Comentarii

Boca Juniors va juca duminică finala Cupei Libertadores cu eterna rivală, River Plate. Meciul se va disputa la Madrid din cauza incidentelor generate de suporterii "milionarilor".

După ce fanii din Argentina au făcut o atmosferă incendiară la plecarea echipei din Buenos Aires, alţi fani argentinieni i-au aşteptat pe favoriţi la sosirea în Spania. Aproximativ 30 de suporteri i-au aşteptat pe Tevez şi Compania la hotelul unde s-au cazat în capitala Spaniei şi au făcut o atmosferă de carnaval.
 
Madridul se pregăteşte ca de război înaintea marelui duel dintre Boca Juniors şi River Plate. Paseo de la Castellana, bulevardul din centrul oraşului, va fi închis de la ora nouă dimineaţa şi va fi împărţit în două, pentru a crea fan zone-uri pentru fanii argentinieni. Între cele două sectoare se va crea o zonă de securitate, care va fi împânzită de poliţişti, pentru a preveni orice fel de conflict.
 
Până acum, poliţia madrilenă nu a dat detalii despre numărul de agenţi care se va afla pe străzi, dar, judecând după desfăşurările de forţă din trecut, aproximativ 3.000 de agenţi vor supraveghea traseele celor două echipe. Boca se va pregăti în cantonamentul echipei naţionale, din Las Rozas, în timp ce River se va antrena la baza celor de la Real Madrid, din Valdebebas.
 
Spaniolii au cerut şi ajutorul colegilor din Argentina, care sunt obişnuiţi cu manifestările fanilor celor două echipe. Un comandament special se va forma din poliţiştii din cele două ţări.
 
De asemenea, poliţia a anunţat că îi va monitoriza atent pe fanii din galeria lui Rayo Vallecano, Bukaneros, care sunt înfrăţiţi cu ultraşii celor de la River Plate. 
 
 

Afla mai multe despre: copa libertadoresmadridvideofaniboca juniorsriver plate 

viewscnt
Articole similare