Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fanii lui CFR Cluj au luat atitudine! Ce s-a întâmplat în Gruia după cele 26 de cazuri de COVID-19 apărute în club

VIDEO Fanii lui CFR Cluj au luat atitudine! Ce s-a întâmplat în Gruia după cele 26 de cazuri de COVID-19 apărute în club

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj trece prin momente dificile, după ce a căzut pe locul secund în play-off-ul Ligii 1 şi a înregistrat 26 de cazuri de COVID-19 în cadrul clubului. Totuşi, cei mai pătimaşi suporteri şi-au arătat susţinerea faţă de echipa favorită.

Fanii lui CFR Cluj au făcut spectacol în Gruia

Campioana României se află în izolare, iar fanii au dorit să le facă o surpriză fotbaliştilor. Fanii au venit în Gruia, au afişat un banner de susţinere şi au aprins fumigene, în semn de susţinere faţă de Dan Petrescu cei jucătorii din lot. 

"Suntem împreună şi la bine şi la greu! Familia CFR este unită! Hai CFR!", a transmis CFR Cluj, care a încărcat imaginile pe reţelele de socializare.

Focar de COVID-19 la CFR Cluj

CFR Cluj şi Dinamo sunt cele mai afectate cluburi de coronavirus, din fotbalul românesc. Vineri, în cadrul echipei campioane au fost anunţate alte cazuri. 

Veştile rele au fost confirmate de LPF: "Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de faţă, în total, există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic", a declarat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, pentru Agerpres.

Afla mai multe despre: cfr clujfani cfr clujcfr cluj coronavirus 

viewscnt
Articole similare