Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Fanii lui FC Argeş au cedat nervos după înfrângerea cu Rapid şi l-au băgat la înghesuială pe Nicolae Dică. Ce a păţit antrenorul

VIDEO | Fanii lui FC Argeş au cedat nervos după înfrângerea cu Rapid şi l-au băgat la înghesuială pe Nicolae Dică. Ce a păţit antrenorul

FC Argeș

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Argeş, Nicolae Dică, a fost băgat în şedinţă de fanii echipei piteştene, după înfrângerea suferită duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa Rapidului.

Fanii piteşteni sunt nemulţumiţi de faptul Nicolae Dică preferă să utilizeze jucători bătrâni, în loc să mizeze pe tinerii proveniţi din academia clubului, şi i-au cerut explicaţii tehnicianului, la finalul partidei.

Nicolae Dică nu îşi dă demisia

Antrenorul echipei FC Argeş, Nicolae Dică, a ţinut să îi anunţe pe fanii care i-au cerut demisia, în timpul meciului cu Rapid, că nici nu concepe să plece de pe banca formaţiei piteştene.

"Îi anunţ acum că pot să pierd cinci meciuri, zece meciuri că tot nu o să plec. Voi rămâne lângă aceşti băieţi, am încredere în ei că vom face lucruri bune. Dacă voi pierde cinci meciuri la rând, nu voi pleca. Eu sunt omul care a dus această echipă în liga a doua şi voi încerca să duc această echipă unde îi este locul.

Am fost supărat după meciul de la Horezu şi nu am spus că o să îmi dau demisia. Am spus că o să am o discuţie cu conducerea clubului ca să stabilim nişte lucruri. În momentul ăsta nu îmi voi da demisia", a spus Dică, la microfonul Telekom Sport.

FC Argeş - Rapid 0-2

Rapid Bucureşti s-a împus, duminică, în deplasare, pe terenul celor de la FC Argeş, scor 2-0 (0-0), într-o partidă din etapa a şaptea a Ligii 2. Golurile giuleştenilor au fost marcate de Jorza (min. 54) şi Goge (min. 89).

"Deşi cei de la Rapid au câştigat cu 2-0, nu meritam să pierdem acest joc. Am jucat bine în cea de-a doua repriză, deşi am primit două goluri. Am fost echipa care a condus jocul, care a pus presiune, ne-am creat ocazii de a marca, dar facem nişte greşeli copilăreşti. Primim gol din aut.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe