Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii lui Galatasaray, prezenţi la partida FC Voluntari - Viitorul Constanţa. Sesiune de autografe pentru Gică Popescu

VIDEO | Fanii lui Galatasaray, prezenţi la partida FC Voluntari - Viitorul Constanţa. Sesiune de autografe pentru Gică Popescu

Fotbal

Comentarii

Mai mulţi fani turci ai formaţiei Galatasaray Istanbul şi-au făcut apariţia la partida dintre FC Voluntari şi Viitorul Constanţa, din etapa a 20-a a Ligii 1 de fotbal. Cu ajutorul lui George Ogăraru, fanii au reuşit să-l întâlnească pe Gică Popescu, unul din artizanii celei mai mari performanţe din istoria clubului din Turcia.

Fanii turci n-au venit cu mâna goală. I-au oferit "Baciului" un cadou simbolic, apoi l-au rugat să le semneze tricourile aduse, unul cu Galatasaray şi celelălt cu Viitorul Constanţa.

Aceştia s-au întreţinut câteva minute, în care au vorbit în turcă, s-au îmbrăţişat, apoi Gică Popescu, preşedintele Viitorului Constanţa, a fost obligat să se întoarcă la treabă. Formaţia sa întâlneşte la această oră pe FC Voluntari.

Suporterii lui Galatasaray aveau pregătite mai multe cadouri, semn că vor încerca să ajungă şi la Gică Hagi, imediat după terminarea partidei de la Voluntari.

Gică Popescu a evoluat patru sezoane la Galatasaray, între 1997 şi 2001. În vara anului 2001, a părăsit Turcia pentru a jucat în Seria A, la Lecce. Cu Galatasaray, Gică Popescu a câştigat trei campionate ale Turciei, două Cupe ale Turciei, o Cupă UEFA şi o Supercupă a Europei.

 

Afla mai multe despre: fotbalgica popescu 

viewscnt
Articole similare