Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii lui Glasgow Rangers, în delir după victoria cu Braga! Au curs "râuri" de bere şi s-au fredonat cântece de sărbătoare

VIDEO | Fanii lui Glasgow Rangers, în delir după victoria cu Braga! Au curs "râuri" de bere şi s-au fredonat cântece de sărbătoare

Fotbal

Comentarii

Glasgow Rangers a obţinut o victorie fantastică, joi seară, pe Ibrox Stadium, scor 3-2 (0-1), împotriva portughezilor de la Sporting Braga, într-o partidă din manşa tur a fazei "16-imilor" de finală din Europa League. Scoţienii au reuşit să remonteze un deficit de două goluri pe tabela de marcaj, declanşând fiesta pe străzile şi în pub-urile din Glasgow.

Portughezii au lovit năpraznic în două rânduri, prin Fransergio - minutul 11 şi Abel Ruiz - minutul 59. Nici cei mai optimişti fani ai lui Glasgow Rangers nu mai sperau într-o revenire, însă aceasta s-a produs. Fotbalistul român Ianis Hagi a dat semnalul revenirii în minutul 67, printr-o execuţie persoanlă. Opt minute mai târziu, nigerianul John Aribo a driblat tot în calea sa şi a restabilit egalitatea, iar în minutul 82, un şut norocos din lovitură liberă al aceluiaşi Hagi a stabilit scorul final, 3-2.

Emoţiile au atins cote maxime şi în pub-urile din Scoţia, unde fanii au trăit cu sufletul la gură ultima jumătate de oră din partidă. Timp în care echipa lor a alergat după "remontada". Golul de 3-2 marcat de Ianis Hagi a dat startul petrecerii la Glasgow. Fanii şi-au recăpătat speranţa şi, chiar dacă nu se aflau pe stadion, au cântat împreună multe ore după încheierea partidei. Bineînţeles, aşa cum îi stă bine scoţianului iubitor de fotbal, cu halba de bere alături.

Returul dintre Braga şi Glasgow Rangers este programat miercuri, 25 februarie, de la ora 19, în Portugalia.

 

The Louden

The Louden Tavern

Afla mai multe despre: glasgow rangers 

viewscnt
Articole similare