Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii lui Yeni Malatyaspor i-au cerut demisia lui Marius Şumudică! Reproşurile aduse antrenorului român

VIDEO | Fanii lui Yeni Malatyaspor i-au cerut demisia lui Marius Şumudică! Reproşurile aduse antrenorului român

Stranieri

Comentarii

Suporterii lui Yeni Malatyaspor au ieşit pe străzi pentru a protesta împotriva conducerii şi i-au cerut demisia lui Marius Şumudică.

Fanii lui Yeni Malatyaspor i-au cerut demisia lui Marius Şumudică

Echipa Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Rizespor, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului Turciei.

Ambele echipe se află în partea de jos a clasamentului primei ligi din Turcia: Rizespor este pe 17, cu 16 puncte, iar Yeni Malatyaspor este pe 19, cu 14 puncte. Ultima clasată, Kasimpaşa, locul 10, are 11 puncte. Lider este Trabzonspor, care are 42 de puncte.

Yeni Malatyaspor a înregistrat cinci înfrângeri şi două remize în ultimele şapte meciuri din campionatul Turciei, iar fanii nu au mai suportat. Românul nu poate redresa echipa şi chiar a vrut să părăsească clubul din Turcia, dar a fost întors din drum de către başkanii clubului. Patronii clubului nu au dorit să îl lase să plece şi iau cerut să obţină victorii cu fostele sale echipe, Rizespor şi Kayserispor. 

Marius Şumudică nu a reuşit să bifeze prima sarcină, iar suporterii au ieşit pe stradă. Fanii au protestat împotriva conducerii, dar i-au cerut şi demisia lui Şumudică. Susţinătorii echipei din Turcia i-au reproşat că nu este dispus să renunţe la sistemul cu 3 fundaşi.  

Afla mai multe despre: turcia-yeni malatyaspor-marius şumudică 

viewscnt
Articole similare