Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii nu l-au iertat pe Andrei Vlad. Primire infernală pentru tânărul portar al FCSB-ului la ieşirea din stadion

VIDEO | Fanii nu l-au iertat pe Andrei Vlad. Primire infernală pentru tânărul portar al FCSB-ului la ieşirea din stadion

FCSB

Comentarii

Portarul echipei FCSB, Andrei Vlad, a fost huiduit copios de către fanii roş-albaştri, la ieşirea de pe Arena Naţională, după meciul cu Rapid Viena, tânărul goalkeeper fiind considerat principalul vinovat pentru ratarea calificării în grupele Ligii Europa.

FCSB a început bine meciul cu Rapid Viena şi a intrat la pauză cu scor de calificare, 2-0. În minutul 63, însă, portarul Andrei Vlad a făcut o greşeală la o lovitură liberă a austriecilor, respingând o minge care se ducea în afara terenului, şi Sonnleitner a marcat golul care a adus calificarea lui Rapid Viena. La finalul partidei, suporterii FCSB-ului l-au aşteptat pe portarul de 19 ani şi l-au fluierat şi huiduit.

Formaţia FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost eliminată de echipa austriacă Rapid Viena. FCSB a câştigat, joi, pe Arena Naţională, meciul cu Rapid Viena, scor 2-1 (2-0), dar în tur a pierdut, scor 1-3. În minutul 90+1, Bălaşa a fost eliminat.

Golurile au fost marcate de Gnohere '12 şi Roman '45+2 pentru FCSB, respectiv Sonnleitner '63, pentru Rapid Viena.

Afla mai multe despre: fcsbvladfani 

viewscnt
Articole similare