Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Fanii Petrolului i-au cerut demisia lui Flavius Stoican. Reacţie neaşteptată a tehnicianului petrolist: ”Ho, mă...!”

VIDEO Fanii Petrolului i-au cerut demisia lui Flavius Stoican. Reacţie neaşteptată a tehnicianului petrolist: ”Ho, mă...!”

Petrolul

Comentarii

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Gloria Buzău, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii a II-a.

Cu toate că echipa lui şi-a creat multe ocazii de poartă, Stoican a fost contestat vehement de fanii echipei Petrolul, la finalul înfrângerii suferite în faţa celor de la SCM Buzău, scor 0-1. 

Camera Telekom Sport a surprins momentul în care fanii ploieşteni îi scandau ”demisia” tehnicianului petrolist, care a reacţionat neaşteptat, imediat: ”Gata mă, ho...Mi-o dau la final” se poate citi pe buzele tehnicianului de la Petrolul.

”Am vrut doar puţină liniştite din partea lor, pentru că jucătorii aveau nevoie de încurajări. Fotbaliştii au nevoie de sprijin în anumite momente. Mă depăşesc situaţiile în care fotbaliştii sunt huiduiţi pe teren propriu. Demisia? Rămâne de văzut. Nu trag de scaun, dar nu sunt genul de om care la prima dezamăgire, pleacă...” a spus Flavius Stoican, la finalul meciului.

Imaginile sugestive, mai jos:

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare